Redactia.ro
Home » Monden » Nepoata Oanei Roman a trecut prin clipe cumplite! Calina era să rămână fără casă, după ce bucătăria i-a luat foc

Nepoata Oanei Roman a trecut prin clipe cumplite! Calina era să rămână fără casă, după ce bucătăria i-a luat foc

GALERIE FOTO (2) Nepoata Oanei Roman a trecut prin clipe cumplite! Calina era să rămână fără casă, după ce bucătăria i-a luat foc

Nepoata Oanei Roman a trecut prin clipe cumplite! Calina a fost la un pas să rămână fără apartament, după e bucătăria i-a fost cuprinsă de flăcări. 

Nepoata Oanei Roman a trecut prin clipe cumplite

Calina a trecut printr-o experiență înfiorătoare chiar de Anul Nou! Nepoata Oanei Roman este și acum îngrozită de evenimentul care a speriat-o atât de tare. Vedeta a povestit abia acum, după mult timp, despre incidentul care i-a schimbat viața, explicând că a trebuit să aibă o perioadă de liniște pentru a putea vorbi despre asta.

Chiar dacă este una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz, Calina Roman nu este ocolită de necazuri. Pe lângă perioada grea prin care a trecut după ce au apărut zvonuri cum că ar fi anorexică, lucruri pe care ea l-a infirmat vehement, nepoata Oanei Roman a mai trecut printr-o situație dificilă atunci când ajunsese victima hackerilor pe rețelele de socializare.

Și asta nu e tot! Blondina a tras o sperietură îngrozitoare, după ce i-a ars bucătăria. De curând, Calina Roman și-a deschis din nou sufletul în fața fanilor și le-a povestit despre un incident înfiorător. Vedeta a fost la un pas de tragedie chiar în ultima zi a anului 2020, atunci când i-a ars bucătăria.

Nepoata Oanei Roman a trecut prin clipe cumplite! Calina era să rămână fără casă, după ce bucătăria i-a luat foc

”Perioada asta am avut nici probleme de viață, de tranziție. Am pățit un mic incident pe 31, înainte de Anul Nou. Mai exact, mi-a ars bucătăria. Eu mă mutasem într-un apartament destul de vechi, cu pereți înalți, blocul era de prin anii 27. Mi-au luat pe mine filmele de artistă și voiam să schimb ceva la viața mea la momentul respectiv”, a spus Calina Roman pe Instagram.

Cum s-a întâmpla evenimentul

Calina Roman a povestit că a semnalat că urmează ceva rău atunci când a observat că din dulapul în care se afla panoul de electricitate a început să iasă un fum dens. Acesta a fost urmat de o flacără, iar ulterior a început să ardă bucătăria.

”Din păcate, când am ajuns acasă cu ce aveam de băut, pentru că voiam să ieșim să ne petrecem de Anul Nou, am închis frigiderul și dintr-odată, din dulap, unde se afla acest panou de electricitate a început să iasă un fum foarte negru și foarte mult. O mică flacără și din aceea o flacără foarte mare. A început să ardă tot panoul electric. Practic, a început să ardă bucătăria”, a continuat nepoata Oanei Roman.

Imediat când a văzut că lucrurile devin periculoase, tânăra a mărturisit că primul lucru pe care l-a făcut a fost să țipe la prietenul ei, sperând să găsească o soluție. Fără să aibă însă niciun extinctor în casă, cei doi nu au avut ce să facă decât să iasă din apartament și să începe să strige după ajutor. Calina Roman a dezvăluit în acest sens că a fost dezamăgită de faptul că puțini oameni au fost altruiști cu ei. Din fericire, un vecin mai în vârstă s-a oferit în cele din urmă să le ofere o mână de ajutor, urcând împreună în apartament. Nepoata Oanei Roman a transmis că au preferat să nu pătrundă însă în bucătărie, de teamă să nu leșine din cauza fumului înecăcios, , scrie spynews.ro.

”M-am speriat foarte tare, prima reacția a fost să urlu la prietenul meu să-i arăt ce se întâmplă, pentru că nu știam ce să fac, dacă să arunc cu apă, nu aveam niciun extinctor în casă. N-am avut ce să facem decât să ieșim în stradă și să strigăm după ajutor. Vreau să vă zic că foarte puțini oameni s-au oferit să ne ajute. Toți vecinii mei au ieșit la geam să se uite la mine cum eu și prietenul meu urlam după ajutor, pentru că ardea tot blocul. Până la urmă s-a oferit un domn destul în vârstă să vină cu noi sus să vedem în ce stadiu se află bucătăria. Ne era destul de frică să urcăm. Nu mai aveam ce să facem cu extinctorul, pentru că focul era deja foarte mare și dacă intram în bucătărie riscam să ni se facă rău din cauza fumului, să leșinăm. A fost o experiență foarte ciudată, care m-a făcut să realizez o grămadă de lucruri. Mi s-a părut foarte ciudat că mi s-a întâmplat fix pe 31”, a declarat Calina Roman.

Calina Roman și-a justificat absența de pe rețelele de socializare, vedeta dorind să-și ofere putin timp pentru a se recupera după incidentul care e putea transforma într-o tragedie. Vedeta le-a transmis fanilor că a învățat că cel mai important în viață este să fii sănătos.

”Din cauza asta nu am mai fost activă aproape deloc, pentru că am avut nevoie de o perioadă de respiro, pentru mine, după acest incident. Nu mai înțelegeam nimic din viața mea și asta mai lipsea să mi se întâmple. Ideea e că cel mai important în viață e să fii sănătos și să ai o minte sănătoasă. Pe mine această experiență m-a schimbat radical. A trebuit să mă mut a treia oară într-un an”, a mai transmis Calina Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: