Redactia.ro
Home » Monden » Nepotul Corneliei Catanga își caută soție! Cum vrea să fie aleasa inimii sale

Nepotul Corneliei Catanga își caută soție! Cum vrea să fie aleasa inimii sale

Marius, nepotul Corneliei Catanga, este gata de însurătoare. Tânărul în vârstă de 23 de ani știe cum vrea să arate aleasa inimii sale, mai ales că bunicii i-au pus deoparte o avere frumușică.

Nepotul Corneliei Catanga își caută soție! Cum vrea să fie aleasa inimii sale

Nepotul Corneliei Catanga, Marius, un tânăr în vârstă de 23 ani, este pregătit să se căsătorească. Marius spune că viitoarea sa soție trebuie să fie o fată simplă și cuminte, informează Spynews.

Tânărul Marius a precizat că de-a lungul timpului a încercat să-și mai facă relații serioase, dar în zadar. El se descrie ca fiind o persoană mai rezervată de fel.

„Brunetă, slăbuță și mai înaltă ca mine. Am mai avut iubire, am avut și relații intime. Am găsit la un moment dat o fată, dar nu m-a mai vrut. Am căutat chiar și pe Facebook. Eu nu ies la discotecă, stau acasă cu bunicii și mă uit la filme. Nu îmi place mie să ies prin oraș”, a explicat Marius.

Bunicul lui Marius, în vârstă de 74 de ani a intervenit și el și a mărturisit că i-a strâns nepotului peste de 20.000 de euro, după ce a fost plecat în Germania și Elveția. Acolo, a câștigat bani din cântatul la acordeon.  Îl mai descrie pe Marius ca fiind o fire timidă.

„Să fie fată cuminte, și cu copil dacă vine, noi îl luam și o creștem. Am lua-o să stea cu noi, să nu mai plece de acolo. Dar el nu prea știe să vorbească cu fetele, este rușinos rău”, a afirmat bunicul lui Marius, la Acces Direct.

O tânără a intrat în direct și a spus că vrea să fie cu Marius

La un moment dat, o tânără sunat la Acces Direct și și-a manifestat interesul față de Marius.

„Aș vrea să îl cunosc pe Marius. Am o fetiță de patru ani, sunt din Reșița. Sunt fată săracă, stau în chirie, sunt divorțată. Vreau să îl cunosc, vreau o familie serioasă”, a spus Cirsitna, femeia care și-ar dori să îl cunoacă mai bine pe Marius, nepotul Corneliei Catanga.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: