Redactia.ro
Home » Știri »  Nervi întinși la maxim! Doi ieșeni s-au bătut în autobuz din cauza măștii de protecție

 Nervi întinși la maxim! Doi ieșeni s-au bătut în autobuz din cauza măștii de protecție

Nepurtatea mastii este noua gaselnita in materie de cearta si scandal in mijloacele de transport in comun. Un nou incident intra in atentia  autoritatilor, de data aceasta la iasi.

Scenele cu pricina au avut loc intr-un mijloc de transport din Iasi, iar totul a pornit de la o femeie care nu a dorit sa isi puna masca pe gura si nas. In domn de varsta medie a fost iritat de refuzul doamnei, astfel ca acesta i-a aplicat o corectie femeii cu pricina, char daca nici el nu respecta intru totul regulile de purtare a mastii sanitare. Asa ca, femeia a incasat cateva palme zdravene de la barbatul infuriate, dupa un lung sir de replici acide si injurii adresate. Potrivit martorilor, se pare ca femeia ar fi sarit prima la bataie, dupa jignirile aduse de barbat. Intreaga patanie a fost filmata de calatorii din autobuz si apoi urcata pe retelele de socializare, suficient incat sa intre in atentia autoritatilor.

Politia a preluat cazul din Iasi

Autoritatile din Iasi s-au sesizat cu privire la filmuletele postate pe internet, in care se vedea intreaga cearta dintre cei doi, femeia care nu dorea sa poarte masca si barbatul care o purta gresit. Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, realizate într-un autobuz care s-ar fi deplasat pe raza municipiului Iași, precizăm următoarele: Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași s-au autosesizat și efectuează verificări pentru stabilirea întregii situații de fapt, urmând ca în funcție de cele constatate să fie dispuse măsuri legale”, au precizat reprezentantii politiei din Iasi.

 S-a marit numarul reclamatii de la Telverde

Tot autoritatile romane au implementat un numar de telefon unde romanii ii pot “turna” pe alti concetateni care nu poarta masca in locurile publice sau in spatii inchise. In plus, cei care nu respecta regulile impuse pe timp de pandemie pot lua amenzi cuprinse intre 500 si 2.500 de lei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: