Redactia.ro
Home » TV » Nervi și lacrimi, la Survivor România. Ce se întâmplă, înainte de marea finală

Nervi și lacrimi, la Survivor România. Ce se întâmplă, înainte de marea finală

GALERIE FOTO (3) SURVIVOR ROMANIA 2020 (1)

Momente dramatice marți seara în competiția Survivior România. Faimoasa Emy a cedat nervos și a început să plângă după ce a pierdut în fața adversarei Lola, din echipa Războinicilor. Totodată, Ghiță a fost votat de telespectatori să părăsească competiția Survivor România.

Momente dramatice la Survivor România

Marți seara, echipele de la Survivor România s-au luptat pentru ultima oară. Faimoșii și Războinicii au avut ultimul loc joc, marți seara, iar Emy a cedat psihic după ce adversara ei, Lola a câștigat imunitatea.

Vedeta a început să plângă, iar colegii săi, Cezar și Ghiță au încurajat-o pentru a se liniști.

Nu s-a terminat. Mai sunt eu, mai e Elena„, a încercat și Ghiță să o încurajeze pe Emy. Chiar dacă toți ceilalți au încercat să o liniștească, Emy nu a mai reușit să se adapteze traseului nici la final.

Ghiță de la Faimoși a fost eliminat de la Survivor

În ediția de seara trecută au avut loc sentimente de trădare, suspand și strategii în emisiunea Survivor ROmânia. Seara s-a terminat după eliminarea faimosului Ghiță Balmuș din competiție.

Până la aflarea verdictului, Ghiță a trecut prin mai multe stări. În momentul în care a votat pentru eliminare, Ghiță l-a atacat dur pe Iancu.

Când pretinzi că ai iubită acasă pe care o iubești, dar faci strategie aici cu alta, că e naivă și te place, ești un om de doi bani”, a spus Ghiță, făcând referire la Emy.

Ghiță a fost propus spre eliminare alături de Cezar și Iancu, din echipa Războinicilor,iar în urma voturilor publicului, GHiță a părăsit concursul Survivor România.

„Dezamăgire cu siguranță nu este, că am dat tot ce am putut, absolut ce am putut pe traseu. Am avut foarte multe sentimente în această competiție, am dat totul. Tot ce am putut să ofer, am oferit. Am văzut strategiile dinainte și am avut o idee că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Voi rămâne un faimos și tot ce pot să zic este că ies cu zâmbetul sus și privirea înainte”, a declarat Ghiță după ce a fost eliminat.

În reality show-ul Survivor România, au mai rămas șase concurenți care se vor lupta pentru marele premiu. Este vorba despre faimoșii Elena, Emy și Cezar, iar în echipa Războinicilor au rămas Iancu, Lola și Emanuel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: