Redactia.ro
Home » TV » Vot Survivor România. Cine este propus pentru eliminarea din emisiune

Vot Survivor România. Cine este propus pentru eliminarea din emisiune

Survivior eliminare

Concurenții show-ului de supraviețuire, Survivor România au ajuns la capătul puterilor. Lacrimi, dezamăgiri și tristețe întâmpină Războinicii în ultimele zile. Cristian este războinicul nominalizat pentru eliminare.

Vot Survivor România

Războinicii de la Survivor România și-au nominalizat duminică seara pentru eliminare colegii. Primul nominalizat este Andrei care s-a declarat resemnat și încrezător în voturile publicului.

La începutul jocului, Războinicii au fost cei care au condus, iar spre final Faimoșii au surprins pe toată lumea și au reușit în cele din urmă să egaleze. În cele din urmă, Faimoșii și Războinicii au ajuns la scorul de 9 la 9 și au fost nevoiți să joace ultimul meci decisiv.

Așadar, punctul decisiv l-au câștigat Faimoșii, care au reușit să câștige jocul adus de Mihai Onicaș, unul dintre cei mai buni concurenți ai Faimoșilor.

După terminarea jocului, Războinicii au pus-o la zid pe Alice, din cauza greșelilor făcute pe traseu, neaducând niciun punct echipei albastre.

Așadar, concurenții echipei albastre au decis să-i nominalizeze spre eliminare pe Andrei, Karina și Cristian.

Șocată de nominalizările colegilor, Karina a început să plângă când a aflat că Andrei a fost votat, și le va reproșa colegilor ei alegerea făcută în consiliu.

Tensiunea dintre concurenții echipei albastre va putea fi văzută în această oră de la ora 20.00, pe Kanald.

Survivor România 2020

Cel mai urmărit reality -show de supraviețuire, Survivor România, a debutat pe marele ecrane pe 18 ianuarie 2020. Două echipe, Faimoșii și Războinici se luptă pentru a câștiga cele mai dure jocuri.

Reality show-ul le aduce telespectatorilor momente de extaz telespectatorilor, la fiecare joc care are loc între cele două echipe.

Concurenții echipei Faimoșii sunt: Elena Ionescu, Asiana Peng, Cezar Juratoni, Mihai Onicaș, Emy, Sonny Flame.

Concurenții echipei Războinicii sunt: Karina Fetica, Lola Crudu, Andrei Ciobanu, Cristian Ioniță, Iancu Sterp, Alice Andruca.

Survivor România este difuzat de sâmbătă până marți, de la ora 20.00, la KanalD.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: