Redactia.ro
Home » Monden » Netflix are o mare surpriză pentru cinefili: producţia 100% românească pe care abonaţii o vor putea urmări pe platformă

Netflix are o mare surpriză pentru cinefili: producţia 100% românească pe care abonaţii o vor putea urmări pe platformă

Câți bani câștigă Tanti Lenuța, bunica care apare în clipurile lui Mircea Bravo

Abonaţii celor de la Netflix vor avea ocazie să urmărească o producție 100% românească, pe care oamenii o aşteptau, probabil, cu sufletul la gură.

Comedia „Nuntă pe bani”, în care Mircea Bravo și Alexandra Spătărelu interpretează rolurile principale, va fi disponibilă pe platforma de streaming Netflix, de săptămâna viitoare.

Mircea Bravo a debutat cu „Mirciulică” pe Netflix

În afară de crearea filmului „Nuntă pe bani”, vloggerul a debutat cu filmul „Mirciulică” în 2022, care poate fi vizionat, de asemenea, pe Netflix.

Mircea Bravo se pregătește acum pentru următorul proiect cinematografic în care va apărea, intitulat „Moartea în vacanță”, avându-i ca protagoniști pe Maria Popovici (fostă câștigătoare iUmor, sezonul doi), Costel Bojog (jurat iUmor).

„Nuntă pe bani”, pe Netflix, din 7 februarie

Difuzat în luna octombrie a anului precedent, filmul realizat de Mircea Bravo va fi disponibil pe Netflix începând cu data de 7 februarie.

Suntem foarte încântați să vă dăm vestea că filmul Nuntă pe bani este disponibil pe Netflix în România din 7 februarie. Filmul a fost făcut pentru spectatori, așa că orice ocazie de a-l arăta este o mare bucurie. Vom reveni foarte curând cu vești și pentru cei din diaspora care ne urmăresc”, a declarat Mircea Bravo.

Mircea Bravo mărturisea că a investit în acest film din propriul buzunar, fără să aibă alt finanțator. A muncit intens zile la rând și a lipsit de acasă o bună vreme, cât timp era plecat la filmări.

Nu am avut un alt finanțator și nici nu am luat bani de la cămătari. Am băgat toți banii înainte de a avea vreun venit din primul film. Nu știm o sumă exactă pentru că nu suntem investitorii clasici care vor să bage o suma X și să scoată de 2X.

Am băgat banii cu gândul că va fi un film tare pentru cei care vor veni la cinema”, spunea vloggerul pentru Libertatea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: