Redactia.ro
Home » Știri » Netflix prelungește Narcos: Mexico pentru încă un sezon

Netflix prelungește Narcos: Mexico pentru încă un sezon

Netflix prelungește Narcos

 

Netflix a decis să ofere încă un sezon serialului Narcos: Mexico. Este deja al treilea al acestei serii, după ce în prealabil au existat trei sezoane și despre povestea traficanților din Columbia. Nu este de mirare decizia Netflix de a prelungi Narcos cu incă un sezon, având în vedere ca acest serial este un succes mondial, care a inspirat și producții adiacente. Spre exemplu, in lume se vând tricouri si căni cu Narcos, melodiile de pe coloana sonoră au căpătat un succes mondial si a apărut inclusiv un joc de cazino cu acest nume, care poate fi jucat la Vlad Cazino.

 

Anunțul unui nou sezon Narcos: Mexico a fost făcut de producătorul Eric Newman, care a explicat că povestea va merge mai departe. „Așa cum spun mereu, vom continua atât timp cât ne vor lăsa și atât timp cât războiul împotriva traficanților de droguri va continua.  După cum știți, nu există încă un sfârșit. Aș minți daca aș spune că nu m-am gândit destul de mult la direcția în care vom merge. Întotdeauna am avut o idee destul de corectă. Discutăm activ pe plan intern despre viitorul sezonului trei”, a afirmat Newman.

 

De asemenea, în sezonul 3 din Narcos: Mexico își va face apariția și cântărețul Bad Bunny (Benito Ocasio), care a anunțat că filmările au început deja. Deocamdată nu se știe ce rol va avea cunoscutul interpret de muzică latino.

 

În schimb, actorul Diego Luna, care a interpretat rolul lui Felix Gallardo, a menționat că nu va mai face parte din distribuția pentru sezonul trei. „Deocamdată nu, nu, nu. La început a fost distractiv, dar apoi a devenit foarte greu pentru mine. Ador totuși modul în care se filmează serialul deoarece reușești să faci lucruri grozave fară grabă. În același timp, mă bucur că am revenit la viața normală și am nevoie de odihnă”, a explicat Diego Luna.

 

Pe de altă parte, producătorul Eric Newman a anunțat că agentul DEA Walt Breslin (Scoot McNairy) are șanse mari să apară și în sezonul 3 din Narcos: Mexico. „Cred că am fi atât de norocoși să lucrăm în continuare cu Scoot McNairy”, a explicat acesta.

 

Din câte se pare, acțiunea din sezonul 3 al Narcos: Mexico vă fi conturată în jurul personajului Amado Carrillo Fuentes, interpretat de Jose Maria Yazpik. Nu există însă informații despre data la care va fi lansat sezonul 3, dar acest lucru se vă întâmpla cel mai probabil în 2021. Primul sezon al Narcos: Mexico a apărut în noiembrie 2018, în timp ce sezonul 2 a fost lansat în februarie 2020.

 

Narcos: Mexico este continuarea serialului de succes al Netflix, Narcos, care s-a axat pe războiul traficanților din Columbia, în special pe povestea lui Pablo Escobar și apoi pe cea a Cartelului din Cali. După ce au „epuizat” poveștile traficanților columbieni, producătorii și-au îndreptat atenția către cartelurile din Mexic. Astfel, povestea din Narcos: Mexico a plecat de la uciderea agentului DEA Kiki Camarena și a arătat cum Felix Gallardo, liderul Cartelului Guadalajara, a construit un adevărat imperiu.

 

Conform informațiilor din presa internațională, în jur de 50 de milioane de abonați Netflix au urmărit noul sezon Narcos: Mexico în prima săptămână de la lansarea ce a avut loc la începutul acestui an.

 

Cum acțiunea și intriga au fost la înălțime, nu este de mirare că milioane de fani așteaptă vești noi despre un nou sezon al Narcos:Mexico, despre care se crede că ar putea fi lansat în prima parte a anului următor. Până în acest moment, Netflix nu a făcut însă un anunț oficial, dar sezonul 3 din Narcos: Mexico este o certitudine.

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: