Redactia.ro
Home » Monden » Neti Sandu a spus adevărul! Poartă sau nu perucă cea care prezintă horoscopul la Pro TV: ”A înfipt mâna în părul meu să vadă dacă e adevărat”

Neti Sandu a spus adevărul! Poartă sau nu perucă cea care prezintă horoscopul la Pro TV: ”A înfipt mâna în părul meu să vadă dacă e adevărat”

Neti Sandu

Întrebarea care a circulat mereu în jurul celebrei prezentatoare Neti Sandu este legată de părul său: poartă sau nu poartă perucă. După o carieră de aproape 30 de ani în televiziune, unde și-a făcut prezența zilnică prin interpretarea horoscopului la Pro TV, Neti a considerat că este timpul să pună capăt speculațiilor și să dezvăluie adevărul despre podoaba sa capilară.

De-a lungul anilor, coafura impecabilă prezentată de Neti pe micul ecran a fost subiect de controverse și discuții aprinse. Tunsoarea bob, pe care o adoptă încă de la debutul său în lumea televiziunii, a devenit un element distinctiv al imaginii sale publice.

Neti Sandu a spus adevărul despre părul său

Mulți fani ai vedetei s-au întrebat de-a lungul timpului dacă aspectul ei impecabil este datorat unei peruci, pentru că este greu de crezut că părul său ar putea fi întotdeauna atât de perfect aranjat.

În repetate rânduri, Neti Sandu a fost confruntată cu întrebări privind părul ei, fie pe stradă, fie în studio. Aceste speculații și curiozități nu au făcut altceva decât să alimenteze și mai mult misterul în jurul aspectului ei capilar.

„Era o doamnă la coadă la cofetărie și a început să mă tragă de păr ca să vadă ea dacă e adevărat. Incredibil! Apoi, aveam un invitat în emisiune și, în loc să dăm mâna ca oamenii, el a înfipt mâna direct în părul meu!

Păi, dacă v-am spus, oameni buni, că este părul meu natural, cum să nu mă credeți?!Doamne, dar m-am săturat efectiv! Oare ce-o fi în capul lor?

Stau și mă gândesc, e ceva rău că-mi stă perfect părul, care e problema? El stă prea perfect ca să fie adevărat. Dar, poți să accepți totuși că este adevărat? E un păr adevărat! Eu de 30 de ani spun că e părul meu, s-a dovedit, am filmat cum mă spăl pe cap, cum îmi întinde părul coafeza mea de la Pro TV”, a dezvăluit Neti Sandu, în podcastul „Luni seara”.

Cum are grijă Neti Sandu de părul său

Cu toate acestea, vedeta Pro TV a decis să pună capăt zvonurilor și să dezvăluie secretul părului său de invidiat. A dezvăluit că încă din copilărie a avut grijă de părul ei cu atenție și dedicare, iar coafura perfectă pe care o afișează acum este rezultatul acestui efort constant.

„Părul meu este ondulat natural. Când eram mică, îmi amintesc că mama ne limpezea la păr cu apă de ploaie. Îl lăsam mai lung așa, dar se aranja foarte frumos. Sora mea a plecat în turneu în afară că juca baschet și ne-a adus un feohn, era ceva nou la vremea aceea. Și eu am descoperit că-mi pot întinde părul cu peria și cu acel feohn.

Nu văzusem nicăieri, dar făceam la fel cum facem acum cu placa. Nu am folosit decât șampon și vopsea de păr, atunci când am început să albesc”, a mai povestit vedeta Pro TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: