Redactia.ro
Home » Horoscop » Neti Sandu, horoscop 20 august 2021. Gemenii se stabilesc la casa lor

Neti Sandu, horoscop 20 august 2021. Gemenii se stabilesc la casa lor

GALERIE FOTO (2) Neti Sandu

Astăzi avem parte de surprize.

Apar în viața noastră lucrurile la care poate nici nu mai speram.

O să ne bucurăm de fiecare moment pe care îl trăim.

Vibrația zilei este doi și vine cu prețuire pentru fiecare om din viața noastră.

Horoscop Neti Sandu, 20 august 2021

Horoscop
Horoscop

BERBEC

Faceți rost de niște bani cu care vă veți putea plimba ca să schimbați peisajul. O reușită pe plan profesional vă va ajuta să vă măriți salariul și veți depune o muncă rentabilă la serviciu.

TAUR

Cineva vă declară verde-n față că vă iubește și că nu poate sta fără dumneavoastră, așa că îi apreciați sinceritatea. Vă veți interesa de o nouă locuință sau o veți reamenaja pe cea pe care o dețineți în momentul de față, pentru că vreți un aer nou.

GEMENI

Vin vremuri bune pentru dumneavoastră și o să vă așezați la casa voastră, pentru că aveți nevoie de stabilitate. Este posibil să plecați într-o excursie ca să respirați un aer curat și să mai uitați de grijile de acasă.

RAC

Vă revedeți niște rude și este posibil să vă adunați cu toții cu prilejul unei nunți sau unui botez. Vi se propune să mergeți într-o scurtă escapadă la munte sau la mare ca să vă mai relaxați puțin.

LEU

Este o perioadă bună pentru negocieri și aveți timp să vă gândiți ce este mai bine pentru dumneavoastră și puteți face diverse alegeri. Trebuie să rezolvați câteva aspecte din trecut care să vă permită să demarați noi proiecte în prezent.

FECIOARĂ

Veți putea vorbi în public sau veți scrie diverse texte pentru rețelele de socializare. Veți rezolva probleme care țin de diverse acte, de înscrierea la facultate sau de reactualizat pașaportul sau buletinul.

BALANȚĂ

Trebuie să vă îngrijiți de sănătatea dumneavoastră ca să puteți fi apt pentru treburile pe care le aveți de rezolvat în viitor. Puteți avea diverse colaborări care să vă aducă și niște bani, dar cu un efort minim și cu o muncă plăcută.

SCORPION

Munca dumneavoastră va fi răsplătită cu o primă care vă va stimula pe viitor. O să aveți parte de suportul unor oameni care vă vor ajuta să terminați reamenajările începute acasă.

SĂGETĂTOR

Cineva insistă să colaboreze cu dumneavoastră și dacă vă convin toate condițiile, săptămâna viitoare vă dați acordul. Apare o sumă de bani care vă va ajuta să rezolvați cheltuielile curente, ba mai mult, vă veți permite o ieșire pentru a vă relaxa.

CAPRICORN

Neliniștea vă este spulberată de un cadou de la o persoană care vă arată că vă iubește. Apar niște răspunsuri care clarifică și planul familial, dar și pe cel de la serviciu.

VĂRSĂTOR

Luați niște bani cu care veți pleca la munte sau la mare și vă veți întoarce cu forțe proaspete. Este un weekend când pot avea loc diverse evenimente care vă vor asigura distracția și destinderea de care aveți nevoie.

PEȘTI

Vă gândiți la niște colaborări care vă pot aduce niște bani. Puteți întâlni pe cineva la o petrecere care se pliază pe felul dumneavoastră de a fi și astfel, veți putea dezvolta o relație care să vă aducă împlinire sufletească.

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: