Redactia.ro
Home » Sport » Gerard Piqué a acceptat să-și micșoreze salariul pentru a ajuta FC Barcelona. Cum au reacționat legendele fotbalului

Gerard Piqué a acceptat să-și micșoreze salariul pentru a ajuta FC Barcelona. Cum au reacționat legendele fotbalului

GALERIE FOTO (2) Gerard Piqué a acceptat să-și micșoreze salariul pentru a ajuta FC Barcelona.

Gerard Piqué a acceptat să-și micșoreze salariul pentru a ajuta FC Barcelona. Fosta echipă de fotbal a lui Lionel Messi trece printr-o perioadă grea din punct de vedere financiar, motiv pentru care Gerard Piqué a acceptat o micșorare de salariu. Partenerul de viață al Shakirei a fost primul jucător care a acceptat un salariu considerabil mai mic pentru a ajuta echipa catalanilor să se redreseze. Cum au reacționat marile legende ale fotbalului?

Gerard Piqué a acceptat să-și micșoreze salariul pentru a ajuta FC Barcelona. Cum au reacționat legendele fotbalului

Gerard Piqué a acceptat să-și micșoreze salariul pentru a ajuta FC Barcelona. Echipa de fotbal a catalanilor traversează o perioadă grea din cauza banilor, motiv pentru care Gerard Piqué a acceptat să renunțe la o parte consistentă din salariu. Acest gest al jucătorului a adus la înregistrarea noilor jucători transferați. FC Barcelona a fost obligata să reducă bugetul de salarii pentru a legitima noi fotbaliști.

Pentru că Piqué a acceptat micșorarea de salariu, Memphis Depay, Eric Garcia și Rey Manaj vor putea să îmbrace tricoul blaugrana. Reprezentanții echipei au fost nevoiți să apeleze la proprii jucători pentru a o ajuta să depășească această situație. „Eu sunt primul care a trebui să facă asta, astfel încât clubul să îi poată legitima pe noii veniți. Asta e o familie, suntem toți uniți. Trebuia să ne adaptăm la nevoile clubului și sunt mulțumit de această decizie. Știu, de asemenea, că sunt mai mulți jucători care sunt pe cale să facă același lucru”, a declarat Pique pentru goal.com.

În urma acestei decizii, mai multe persoane importante din fotbal au reacționat și au lăudat gestul lui Piqué. Carles Puyol, fost fundaș al catalanilor a scris un mesaj pe rețelele de socializare, în care îl lăuda pe soțul Shakirei. „Minunat din partea ta, prietene”. De asemenea, și Gary Lineker, care a îmbrăcat tricoul echipei blaugrană în perioada 1986-1989, a reacționat la gestul fotbalistului. „Marele Gerard Pique a acceptat o reducere substanțială a salariului pentru a ajuta Barcelona cu probleme legate de înregistrare. Președintele viitorului”.

Shakira, mesaj emoționant pentru Gerard Piqué

La zece zile de la plecarea lui Lionel Messi, FC Barcelona a reușit să câștige în fața lui Real Sociedad. Golurile au fost marcate de Gerard Piqué, Martin Braithwaite și Sergi Roberto. Ulterior, Shakira, soția lui Gerard Pique a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare unde își lăuda partenerul de viață. „Sunt foarte mândră de tine, Gerard Pique! Echipa ta, clubul tău, precum și noi, familia ta, ne putem baza pe tine oricând avem nevoie”, a fost mesajul postat de Shakira, după golul înscris de partenerul său, Gerard Piqué.

Shakira si Gerard Pique

În timpul meciului, fanii catalani au scandal în două rânduri, numele lui Messi, care a părăsit Barcelona după mai bine de două decenii și a semnat contractul cu Paris Saint-Germain. ”Jocul nostru a fost poate ceva mai colectiv decât înainte. Însă, dacă aş putea aleg, aş prefera să-l am pe Leo Messi în echipa mea”, a declarat antrenorul Barcelonei, Ronald Koeman, în conferinţa de presă pe care a susţinut-o la finalul meciului. Gestul lui Piqué a fost apreciat de fanii Barcelonei la primul meci oficial din acest sezon, numele fundașului fiind aclamat la prezentarea dinaintea partidei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: