Redactia.ro
Home » Sport » Neymar a petrecut cu prietenii la Saint Tropez! Au fost invitate și modele de la Victoria’s Secret

Neymar a petrecut cu prietenii la Saint Tropez! Au fost invitate și modele de la Victoria’s Secret

GALERIE FOTO (7) Neymar, PSG, juventus,

Neymar nu se plictisește în vacanță. Împreună cu prietenii săi, Verratti și Lavezzi au dat o petrecere de zile mari într-o locație de lux.

Campionatul în Franța nu s-a mai reluat, după ce a fost întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus. Așa că, fotbaliștii au intrat în vacanță și se distreazaă în locații de lux. Neymar, Verratti, Lavezzi au dat o petrecere la Saint Tropez. Nu au fost singuri ci cu mai multe manechine superbe. Jessica Aidi, partenerea italianului Marco Verratti, Cindy Bruna şi Izabel Goulart, iubita portarului Kevin Trapp au fost prezente. Toate au lucrat pentru celebra companie Victoria’s Secret. Petrecăreții au postat mai multe imagini pe conturile de instagram.

Neymar are probleme cu legea

De curând scandalul dintre mama lui Neymar și iubitul tinerel al acesteia a fost pe prima pagină a tabloidelor. În urma acestuia fotbalistul celor de la PSG a fost reclamat pentru homofobie. Brazilianul nu s-a opus niciodată relației dintre Nadine, 52 de ani și Tiago Ramos, un tânăr de 22 de ani. Mama starului a aflat însă cu iubitul ei a întreținut relații cu alt bărbat. A urmat un scandal monstru, iar tânărul a ajuns la spital după ce s-a tăiat într-un geam. Poliția investighează deja acest caz. Acum însă, Neymar ar putea ajunge în fața judecătorilor, pentru că un activist LGBT a depus o înregistrare audio. Acesta susține că „fotbalistul face afirmaţii homofobe” într-o discuție privată.

Brazilianul revine la antrenamente în iunie

Echipele din Franța se vor reuni la sfârșitul lunii iunie. Sezonul următor va începe pe 23 august. Anul acesta campioană a fost desemnată PSG, după ce Ligue 1 a fost întreruptă în luna martie din cauza pandemiei de coronavirus. Franța este singura țară dintre cele cu campionate puternice care a decis să nu mai reia campionatul de fotbal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: