Redactia.ro
Home » Sport » Neymar s-a hotărât! Unde va juca sezonul următor

Neymar s-a hotărât! Unde va juca sezonul următor

Neymar, FC Barcelona, PSG

Transferul lui Neymar a fost o adevărată telenovelă încă din vara anului trecut. Acum, Neymar s-a hotărât unde vrea să joace.

Agentul brazilianului a dezvăluit faptul că Neymar nu va ajunge la Bercelona așa cum s-a speculat de aproape un an. Atacantul a decis să continue la campioana Franței, PSG. Unul dintre motive ar fi pandemia de coronavirus. În ultimele două luni totul s-a schimbat, iar oamenii din fotbal anticipează faptul că cele mai multe echipe vor avea probleme financiare.

”Din câte știu Neymar va rămâne la PSG pentru că piața transferurilor este afectată. Totul s-a schimbat după această pandemie”, a spus Wagner Ribeiro, potrivit celor de la The Sun.

Neymar își dorea să revină în Spania

Anul trecut, luni de zile s-a scris despre posibilul transfer al lui Neymar la Barcelona. Atacantul de 28 de ani spunea că nu-și mai dorește să continue la echipa din Paris. Spaniolii au încercat să-l transfere, dar nu au ajuns la nicio înțelegere cu șeicii de la PSG. Vedeta catalanilor, Lionel Messi a insistat și el foarte mult pentru readucerea lui Neymar. Brazilianul a ajuns în Franța în 2017 de la Barcelona pentru 222 de milioane de euro, în acel moment fiind cea mai mare sumă de transfer din fotbal. În 2019, Neymar a încercat în repetate rânduri să se întoarcă la catalani.

„Am fost de multe ori la Madrid fiindcă obiectivul lui Florentino Perez era să îl transfere pe Neymar. Anul trecut, în luna mai, eram cu el la el în birou și mi-a spus că e visul lui ca Neymar să semneze un contract cu Real”, a declarat Wagner Riberio pentru Fox Sports.

Potrivit tatălui fotbalistului, Juventus și-ar dori să-l aducă pe Neymar lângă Cristiano Ronaldo. Barcelona a încercat să ajungă la o înțelegere cu PSG chiar și în iarna acestui an. Presa a scris că prioritățile clubului sunt Lautaro Martinez și Neymar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: