Redactia.ro
Home » Sport » Neymar, în centrul atenției! Ce au descoperit jurnaliștii

Neymar, în centrul atenției! Ce au descoperit jurnaliștii

Neymar, PSG, scandal, suspendare

Neymar este în continuare în centrul atenției, după incidentele de la meciul dintre PSG și Marseille. Jurnaliștii susțin că au descoperit ce ar fi spus Neymar în timpul jocului.

La finalul meciului dintre PSG și Marseille, scor 0-1 a fost un scandal monstru. Neymar l-a lovit pe Alvaro Gonzalez, după ce acesta l-ar fi insultat. Brazilianul a susținut atunci că și-a ieșit din minți după ce Gonzalez a făcut remarci rasiste la adresa sa numindu-l maimuță. Adevărul este însă la mijloc. Au apărut filmulețe preluate de fanii lui Marseille în care decarul parizienilor este surprins adresându-i insulte homofobe adversarului său. Cei de la OM îl acuză pe Neymar că l-a insultat pe japonezul Hiroki Sakai. Jurnaliștii de la El Larguero au postat un filmuleț în care spun ei au descifrat insultele spuse de Neymar la adresa japonezului.

Ce riscă Neymar, dacă va fi găsit vinovat

Dacă acuzațiile vor fi dovedite, fotbalistul parizienilor riscă o suspendare uriașă. Deocamdată, Comisia federaţiei franceze l-a penalizat doar cu o suspendare pentru două etape cu posibilitatea de a mai adăuga încă una, dacă nu se potolește. Această sancțiune este doar pentru lovitura pe care i-a aplicat-o lui Alvaro Gonzalez. Deocamdată nu s-au judecat acuzaţiile de homofobie și de rasism, acestea făcând parte dintr-un dosar separat. Dacă va fi găsit vinovat, Neymar va primi o pedeapsă exemplară. 10 etape de suspendare pentru homofobie împotriva lui Alvaro González și încă 10 pentru insultele la adresa lui Hiroki Sakai. Astfel, dacă va fi găsit vinovat își va urmării colegii din tribune 20 de etape. Cazul se va judeca în două săptămâni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: