Redactia.ro
Home » Sport » Scandal monstru! Neymar ar putea primi o suspendare uriașă

Scandal monstru! Neymar ar putea primi o suspendare uriașă

Neymar, suspendare, scandal

Neymar pare a fi foarte afectat după scandalul cu Alvaro Gonzalez. Brazilianul l-a lovit cu pumnul în ceafă pe adversarul său, iar acum riscă o suspendare uriașă.

Incidentul a avut loc la meciul PSG – Marseille. În minutul 90+9, Neymar a fost dat afară de pe teren. Pe imagini s-a observat că brazilianul i-a aplicat o lovitură în ceafă lui Alvaro Gonzalez, după ce acesta l-a insultat. Neymar a declarat că adversarul său l-a făcut „maimuță”. Cei doi jucători s-au șicanat tot meciul.

„Ieri m-am revoltat. Am fost pedepsit cu cartonașul roșu pentru că am vrut să-l lovesc pe cel care m-a insultat. M-am gândit că nu pot să nu reacționez atunci când cei responsabili nu iau nicio măsură și ignoră ceea ce s-a petrecut. Văzând ce a urmat, sunt întristat de sentimentele de ură care apar în asemenea momente când ne pierdem cumpătul. Ar fi trebuit să trec cu vederea acest fapt? Nu știu încă…Acum, la rece, aș spune că da. Dar nu pot să ignor faptul că eu și colegii mei am cerut intervenția arbitrilor și nu am fost băgați în seamă. Asta e problema! Rasismul există! Dar trebuie să-l oprim! Tipul a fost un prost. Și eu m-am purtat ca un prost pentru,”, este o parte din mesajul postat de atacantul celor de la PSG.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Mais Amor ao Mundo! More love to the World! #noracism #saynotoracism #racismoaquinão

O postare distribuită de ene10ta Érre 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) pe

Câte etape ar putea sta Neymar pe bancă

Pentru gestul său necugetat, Neymar ar putea fi aspru pedepsit. Potrivit regulamentului, atacantul ar putea fi suspendat 7 etape. Decizia este la Comisiile din cadrul Ligii Profesioniste Franceze, care vor lua o decizie în zilele următoare. PSG va juca în următoarele meciuri cu Metz, Nice, Reims, Angers, Nimes, Dijon și Nantes. Nici Alvaro Gonzalez nu va scăpa nepedepsit dacă se va confirma că l-a insultat pe Neymar. Pentru fapta sa ar putea primi 10 etape de suspendare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: