Redactia.ro
Home » Sport » Neymar are coronavirus! PSG are mai mulți jucători bolnavi

Neymar are coronavirus! PSG are mai mulți jucători bolnavi

Neymar, coronavirus,

S-a distrat, iar acum plătește. Cel mai scump jucător al planetei, Neymar are coronavirus. Brazilianul a petrecut alături de mai mulți prieteni, iar acum toți sunt bolnavi.

După finala Ligii Campionilor mai mulți jucători de la campioana Franței au pleca împreună în vacanță în Ibiza. Astăzi, după testele făcute potrivit celor de la L’Equipe, Neymar a fost depistat pozitiv. Ceilalți fotbaliști bolnavi sunt Leandro Paredes și Angel Di Maria. Cea mai mare problemă a francezilor este că Keylor Navas, Ander Herrera și Icardi și-au petrecut vacanța împreună cu colegii lor care acum sunt bolnavi.

„Paris Saint-Germain a anunțat trei cazuri pozitive pentru Covid-19 după testele efectuate miercuri dimineață. Conform informațiilor noastre, este vorba despre Neymar. Pe lângă acesta, Leandro Paredes și Angel Di Maria au fost găsiți pozitivi”, este anunțul francezilor de la L’Equipe.

Ce se întâmplă cu Neymar

Toți cei trei fotbaliști bolnavi vor sta în carantină timp de o săptămână. Și colegii care au fost cu ei în vacanță vor intra în izolare. PSG ar putea avea însă probleme dacă și un al patrulea fotbalist va fi depistat pozitiv. Potrivit regulamentului din Ligue 1 o grupare care se confruntă cu cel puţin patru cazuri de COVID-19 trebuie să-şi amâne meciul. PSG trebuie să joace cu Lens pe 10 septembrie. Meciul ar fi trebuit să se joace pe 29 august, la şase zile de la finala Ligii Campionilor. Campioana Franței a cerut însă amânarea, iar Liga Profesionistă și-a dat acordul.

PSG a pierdut finala UCL în fața celor de la Bayern

Bayern Munchen a învins-o pe PSG, 1-0 în urmă cu mai bine de o săptămână. Nemții au câștigat al 6-lea trofeu din istorie. Bayern este prima echipă din istorie care a terminat Liga Campionilor fără nicio înfrângere. După câștigarea trofeului, bavarezii au egalat-o pe Liverpool, cu 6 trofee UEFA Champions League. Doar două cluburi au mai multe trofee. Real Madrid, 13, și AC Milan, 7.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: