Redactia.ro
Home » Sport » Neymar nu ajunge la Barcelona! Transferul a picat în ultima clipă

Neymar nu ajunge la Barcelona! Transferul a picat în ultima clipă

Neymar nu ajunge la Barcelona

Neymar nu ajunge la Barcelona! În urmă cu câteva zile totul era aranjat. Cluburile se înţeleseseră, iar Neymar urma să joace din nou pe Camp Nou.

Potrivit presei din Spania, în acest moment este exclus ca brazilianul să mai ajungă la catalani. Transferul a fost oprit de unul dintre fotbaliştii care făceau parte din tranzacţie. Ivan Rakitic şi Jean-Claire Todibo au fost de acord să semneze cu Campioana Franţei, PSG, dar Ousmane Dembele s-a răzgândit. Contractul său expiră în 2022 şi are o clauză potrivit căreia va primi 15% din valoarea sumei unui transfer la o altă echipă. Pentru că Barcelona dorea doar un împrumut francezul nu a mai vrut să plece. În aceste condiţii catalanii nu mai au alte soluţii şi cel mai probabil Neymar nu mai poate pleca.

Neymar transfer la iarnă?

Ziariştii de la BBC susţin că Barcelona făcuse o ofertă încredibilă pentru brazilian. 200 de milioane de euro, plus 3 jucători. Acum însă, catalanii nu mai au timp pentru alte negocieri. În aceste condiţii, Neymar ar putea să se transfere în această iarnă când va începe o nouă perioadă de mutări. În urmă cu câteva luni brazilianul a anunţat clar că nu mai vrea să joace la PSG şi a căutat soluţii. El a mai fost dorit şi de Real Madrid şi Juventus. Potrivit cotidianului L’Equipe, Neymar a fost surprins astăzi în compania un reprezentant al echipei Real Madrid. Totuşi, jucătorul a anunţat că nu vrea să se mai transfere şi va rămâne la PSG.

Citeşte şi: Simona Halep a fost amendată la US Open! Cât scoate din buzunar!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: