Redactia.ro
Home » Sport » Neymar, tot mai aproape de un transfer! Unde poate ajunge brazilianul

Neymar, tot mai aproape de un transfer! Unde poate ajunge brazilianul

Neymar a ales Real Madrid

Neymar, tot mai aproape de un transfer. Oficialii lui PSG susțin că, în acest moment discuțiile pentru plecarea starului brazilian sunt foarte avansate. Ceea ce este cert, Neymar nu a fost convocat de parizieni pentru meciul din prima etapă cu Nimes.

„Discuțiile sunt mai avansate decât până acum. Însă PSG nu este încă pregătită să-şi de acordul oricum”, a precizat Leonardo, directorul sportiv al clubului.

Cele două echipe care se luptă în acest moment pentru atacant se pare că ar fi Barcelona, fosta sa formație și Real Madrid. Cotidianul Marca susține că adevăratul motivul pentru care Neymar nu va juca duminică este posibilul transfer. Nu dorește să se accidenteze pentru ca mutarea să fie perfectată. Până în acest moment brazilianul s-a ferit să facă orice fel de declarație. Ceea ce a spus a fost doar că vrea cu orice preț să plece de la PSG.

Florentino Perez , ofertă incredibilă

Potrivit presei spaniole, Florentino Perez a pregătit o ofertă de nerefuzat. Lui Neymar îi oferă un contract pe cinci ani și un salariu de 40 de milioane de euro, cu trei milioane peste ce câștigă acum. Celor de la PSG este pregătit să le ofere 100 de milioane de euro plus o listă de jucători pe care îi oferă la schimb. Avantajul madrilenilor este faptul că sunt în relații destul de bune cu oficialii clubului parizian, dar și cu agentul brazilianului. Atacantul este cel mai scump fotbalist al planetei, pentru care PSG a achitat 222 milioane euro în vara anului 2017.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: