Redactia.ro
Home » Sport » Nick Kyrgios nu poate sta liniștit! Ce i-a spus unui jucător celebru

Nick Kyrgios nu poate sta liniștit! Ce i-a spus unui jucător celebru

Nick Kyrgios, Mats Wilander

Nick Kyrgios a decis să nu participe în acest an la Roland Garros, din cauza pandemiei de coronavirus. Chiar dacă nu este direct implicat în competiție, australianul știe tot ce se întâmplă.

Nick Kyrgios i-a răspuns fostului mare campion Mats Wilander, după ce acesta a făcut un comentariu referitor la Andy Murray. Wilander, în prezent comentator pentru Eurosport a spus că după părerea sa, Andy Murray nu ar trebui să mai accepte wild card la turneele mari. Ar trebui să-i lasa pe tineri să participe. Comentariul a venit după ce britanicul a pierdut chiar în primul tur la Roland Garros. A suferit cea mai categorică înfrângere la un Grand Slam. Stan Wawrinka l-a învins cu 6-1, 6-3, 6-2.

“Mă îngrijorează Andy Murray. Devin foarte dezamăgit. Este oare dreptul lui să facă acest lucru? De ce? Și eu am făcut-o și nu ar fi trebuit, a fost cea mai mare greșală din cariera mea. Cred că Andy Murray trebuie să nu se mai gândească doar la el și să își amintească cine a fost”, a declarat fostul campion.

Reacția lui Nick Kyrgios, după comentariul lui Wilander

Enervat, Nick Kyrgios a simțit nevoia să-l apere pe Andy Murray.

“Tocmai am citit ce a spus Wilander despre Andy Murray. Taci din gură Matts numănui nu îi pasă. Muzz, vreau să știu că oricât de mult o să mai joci, noi te apreciem și ne bucurăm de tenisul tău. Eu nu am văzut niciodată un punct jucat de Mats Wilander ”, i-a transmis australianul.

Mats Wilander a câștigat între 1982 și 1988 șapte titluri de Grand Slam (trei la Roland Garros, trei la Australian Open și unul la US Open) și încă un titlu de Grand Slam la dublu (Wimbledon).

Loading...