Redactia.ro
Home » Monden » Nico suferă de o boală ereditară. Cu ce problemă de sănătate se confruntă artista

Nico suferă de o boală ereditară. Cu ce problemă de sănătate se confruntă artista

GALERIE FOTO (3) Nico suferă de o boală ereditară

Nico suferă de o boală ereditară. Celebra artistă a vorbit într-un interviu despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Vedeta a făcut dezvăluiri surprinzătoare, mărturirind că este nevoită să-și facă mereu analize pentru a-și ține boala sub control.

Nico suferă de o boală ereditară. Cu ce problemă de sănătate se confruntă artista

Nico suferă de o boală ereditară. Vedeta trece prin momente dificile, mai ales după ce a descoperit că suferă de o boală ereditară. Nico, pe numele său real, Nicoleta Matei este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar de-a lungul timpului a dat dovadă de o eleganță de neegalat. Deși este cunoscută, vedeta și-a ținut departe viața personală de lumina reflectoarelor. Cu toate astea, artista ascunde o mare dramă.

Nico are probleme de sănătate care îi dau mari bătăi de cap. Într-un interviu, artista a declarat că ea și sora ei suferă de o boală ereditară care nu le dă pace. Potrivit acesteia, este vorba despre insuficineță venoasă. Chiar dacă nu este o boală gravă, Nico spune că această afecțiune îi poate cauza multe probleme serioase dacă nu este tratată corespunzător. Astfel, artista este nevoită să meargă anul la control pentru a ține boala sub control. „Am fost să-mi verific picioarele, pentru că eu în fiecare an îmi fac control. Mi-e frică de tromboză, de alte chestii care pot apărea. E insuficiență venoasă. La mine e o chestie ereditară. Și eu și surorile mele avem aceeași chestie”, a declarat artista Nico la Antena Stars.

Insuficiența venoasă nu este deloc dureroasă, dar nici plăcută nu este. Cântăreața a spus că boala nu o afectează la nivel estetic, ci doar atunci când i se inflamează venele. Cu toate astea, Nico spune că le poate acoperi cu ajutorul machiajului. Totodată, în sezonul rece, solista este nevoită să poarte ciorapi comprensivi, dar în rest duce o viață normală. „Circulația periferică este un pic ”stricată”. Dureri nu am deloc, dar este inestetic. Sunt vasele superficiale ieșite un pic, se văd. Nu am varice, am decât vasele astea roșii care ies la suprafață. Nu am ce să fac pentru că e moștenită. Trebuie controlată”, a completat faimaosa Nico la Antena Stars.

Nico nu mai poate face copii

Pe plan profesional, Nico este împlintă, dar pe plan personal, artista s-a confruntat cu unele complicații. Vedeta a declarat că nu mai poate face copii, deși și-ar mai fi dorit să facă unul cu actualul soț. „Nu s-a mai putut… Atât a vrut Dumnezeu, să o am doar pe ea. El are un copil din prima căsătorie. Era bine să avem şi un copil al nostru, dar îi iubim la fel.Soţul meu o iubeşte pe fetiţa mea la fel ca şi pe copilul lui şi eu la fel. Suntem OK… Dacă aşa a fost să fie… Niciodată nu trebuie să vrem mai mult. Dacă Dumnezeu aşa crede că este de cuviinţă…„, a declarat Nico la un post de televiziune.

Nico a recunoscut că a fost geloasă la începutul relației, dar acum își aduce aminte cu amuzament de acele momente. . „Geloasă am fost cred cel puțin 10 ani și, de multe ori, nejustificat. Mi-a mâncat zilele perioada aia, dar acum mi-a mai trecut. Până la urmă, mi-am dat seama că n-are cum să-l ia cineva de lângă mine. Acum ne amuzăm de perioada aceea”, a mai povestit Nico.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: