Redactia.ro
Home » Monden » Nicola a fost dată cu capul de geam într-un autobuz din București! ”Am simțit că mi-a zdruncinat creierul”

Nicola a fost dată cu capul de geam într-un autobuz din București! ”Am simțit că mi-a zdruncinat creierul”

Nicola a fost dată cu capul de geam într-un autobuz din București! ”Am simțit că mi-a zdruncinat creierul”

Nicola a avut parte de un eveniment nefericit într-un mijloc de transport în comun din București. Artista a fost dată cu capul de geam într-un autobuz. 

Nicola a fost dată cu capul de geam într-un autobuz din București! ”Am simțit că mi-a zdruncinat creierul”

Nicola s-a retras de ceva timp din lumina reflectoarelor, dar acum a ieșit public și a vorbit de ceea ce tocmai i s-a întâmplat. Recent, artista s-a ales cu lovituri zdravene la cap și la față după ce s-a lovit într-un autobuz din București. În urma incidentului, aceasta a declarat că șoferul este cel vinovat.

Într-un interviu acordat la Antena Stars, artista care și-a pierdut mama în urmă cu un an a povestit cu lux de amănunte calvarul prin care a trecut chiar astăzi, în mijlocul Bucureștiului. Ea mărturisește că în urma unei frâne bruște pusă de șofer a ajuns să se lovească atât de tare cu capul de geam, încât fața i s-a umflat și învinețit, iar durerea a fost una greu de suportat. Mai mult decât atât, nu doar ea s-a lovit, ci și ceilalți călători, mulți dintre ei căzând la podea, însă niciunul dintre aceștia, ceea ce a și revoltat-o foarte mult, nu a sărit să o sprijine atunci când ea i-a cerut socoteală vinovatului.

”Am făcut cunoscut faptul că eu circul destul de des cu mijloacele de transport public în comun și astăzi am avut parte de un episod foarte rău. Aș fi trecut cu vederea, dacă nu se întâmpla ceea ce a urmat după. Șoferul a pus o frână neașteptată pentru toată lumea din autobuz, toată lumea a venit spre față, acolo unde eram eu, mulți au căzut pe jos. Eu eram umflată, am stat cu gheață pe față ca să nu se învinețească, am simțit că mi s-a zdruncinat creierul, am dat cu fața de geam. Iar șoferul, care stătea foarte relaxat, nici nu a venit să-și ceară scuze, nu a venit în autobuz să ridice omul de pe jos, iar când i-am spus acest lucru a avut o reacție de nepăsare. El a văzut ce s-a întâmplat, dar cu toate acestea nici măcar scuze nu și-a cerut și oricum doar eu mă certam cu el, nu a intervenit nimeni”, a spus Nicola la Antena Stars.

Nicola a fost deranjată de comportamentul șoferului

Totodată, pentru că incidentul a lăsat-o cu urme fizice, dar și psihice, iar comportamentul celui vinovat a fost unul deloc pe placul ei, Nicola spune că dacă ar știi unde, acum l-ar denunța pe șoferul autobuzului. Vedeta vrea să se facă dreptate, dar mai ales că-șidorește o societate mai civilizată, cu mai mult simț de răspundere, empatie și implicare.

”Nu știu unde să-l reclam, ce mi-a venit pe moment a fost să postez pe Facebook”, a mai adăugat artista care la un moment dat voia să se mute din România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: