Redactia.ro
Home » Monden » Nicolae Botgros, declarații inedite despre fiica secretă. Artistul a devenit tată la 65 de ani

Nicolae Botgros, declarații inedite despre fiica secretă. Artistul a devenit tată la 65 de ani

Nicolae Botgros, declarații inedite despre fiica secretă

Nicolae Botgros, declarații inedite despre fiica secretă. Unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România a reușit să surprindă pe toată lumea după ce a devenit tată la 67 de ani. Nicolae Botgros are o fetiță, dintr-o relație extraconjugală.

Nicolae Botgros, declarații inedite despre fiica secretă. Artistul a devenit tată la 65 de ani

În urmă cu ceva timp a fost un adevărat scandal, după ce dirijorul Nicolae Botgros a înșelat-o pe soția sa cu Anișoara Dabija. Mai mult, cei doi au împreună o fetiță. Relația artistei cu dirijorul Botgros a fost dezvăluită chiar de soțul acesteia, Dumitru Gușevatîi. Nicolae Botgros a devenit tatal unei fetițe la vârsta de 65 de ani, pe care a conceput-o cu colega lui de scenă Anișoara Dabija, 38 de ani, Deși era căsătorit cu Lidia Bejenaru, artistul și-a asumat relația cu artista. Nicolae Botgros își adoră fetița, iar în perioada pandemiei, din cauza spectacolelor anulate, artistul a avut mai mult timp să se joace cu fiica lui. Într-un interviu, Borgros a făcut declarații surprinzătoare despre micuță.

”Înainte să se nască fiul meu, Cristi, ni se spunea se spunea că este fată și eu mă bucurasem deja, îi găsisem și un nume, Cristina. Desigur că mi-am dorit și o fiică, toată viața, și uite că Dumnezeu până la urmă s-a gândit: Ăsta a muncit, a făcut lucruri frumoase, hai să-i dăm un cadou! Vreau să spun că Nicoleta este sănătoasă, frumoasă, mă bucur de ea și Dumnezeu să-i dea sănătate! Zi de zi mai scoate câte un cuvânt nou, spune câte ceva și ne bucurăm”, a declarat artistul.

Dirijorul este absolut fascinat de fiica lui, care adoră să adoarmă pe muzica tradițională românească. Deși a fost criticat pentru vârsta înaintată la care a devenit din nou părinte, Nicolae Botgros a încercat să treacă peste toate comentariile negative. Celebrul artist are un fiu de 44 de ani cu regretata artista Lidia Bejenaru. Acesta cânta la vioară chiar în orchestra condusă de tatăl lui. Nicolae Botgros și Lidia Bejenaru s-au iubit 47 de ani.

Nicolae Botgros s-a întors la soția sa după ce a făcut un copil cu Anișoara Dabija

Celebrul compozitor și-a asumat relația cu Anișoara Dabija, deși era căsătorit cu regretata artista Lidia Bejenaru. Deși își iubește foarte mult fiica, artistul a decis să se întoarcă la soția sa. Anișoara Dabija a declarat că i-a respectat decizia fostului iubit. Din păcate, Lidia Bejenaru s-a stins din viață anul trecut, pe 21 iulie, în urma unei boli grave.

Nicolae Botgros o iubește nespus de mult. Într-atât de mult îl iubește Dumnezeu pe maestru, încât a făcut pe dorința dumnealui, deoarece el și-a dorit foarte mult o fetiță. Da, e adevărat că nu e cel mai frumos mod, s-a primit cum s-a primit darul de la Dumnezeu, dar nu știu ce să zic, nu regret. Nu regret, pentru că e un copil din dragoste și așteptat. Maestrul a rămas în familie și îi respect decizia, poate așa este mai corect. Eu sunt mai tânără și mai puternică, pot să duc toate și așa am hotărât, de aceea nu vreau să dau multe amănunte, pentru că nu vreau să le fac rău oamenilor”, a declarat cântăreața Anișoara Dabija pentru emisiunea „Telemagazin”, a postului Canal 2, din Republica Moldova.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: