Redactia.ro
Home » Știri » Nicolae Botgros i-a făcut fostei soții parastasul de un an. Ce mesaj i-a scris dirijorul. „Scumpa noastră Liduță…”

Nicolae Botgros i-a făcut fostei soții parastasul de un an. Ce mesaj i-a scris dirijorul. „Scumpa noastră Liduță…”

Nicolae Botgros i-a făcut fostei soții parastasul de un an

Lidia Bejenaru, fosta soție lui Nicolae Botgros, s-a stins din viață anul trecut, așa că dirijorul i-a făcut astăzi parastasul. Tot el a transmis un mesaj în mediul online, care i-a emoționat pe cei care l-au citit.

Nicolae Botgros i-a făcut fostei soții parastasul de un an. Ce mesaj i-a scris dirijorul. „Scumpa noastră Liduță…”

Dirijorul Nicolae Botgros i-a făcut fostei soții, Lidia Bejenaru, parastasul de un an și a scris un mesaj emoționant, transmis în online, pe Facebook.

„A trecut un an… fără Liduța… Nici nu știu cum să numesc această zi, 26 iulie 2021, ora dimineței 6.15 minute, când mi-a telefonat de la spitalul Repromed (spitalul unde a fost internată soția mea Lidia) și mi-au dat vestea că Liduța ne-a părăsit pentru totdeauna. Nu mi-aș dori să simtă cineva această mare durere, pierdere imensă, omenească. Un lucru este cert, că cei 50 de ani de căsnicie au fost și fericiți. (Am trecut cu Liduța prin mari triumfuri)”.

„Știu și primesc acel sfat Fii tare, vremea tratează și mergem înainte. Daaa, știu foarte bine, dar sufletul nu va uita și suferă enorm de mult. D-zeu să o odihnească în dreapta lui și noi, care am apreciat-o, să-i purtăm cu mare demnitate amintirea. Cu mare drag de scumpa noastră Liduță, Nicolae, Cristi, Cornel și Angela”, a scris Nicolae Botgros pe Facebook în postare.

Într-un comentariu, artistul a completat: „Încerc să fiu cât mai sincer și loial cu toți. Mă doare tare și o să mă mai doară încă, dar asta e, nu pot face nimic… Dumnezeu îi dă omului de toate…”. „Dumnezeu să îi dea odihnă și lumină veșnică!”, a transmis o altă persoană. „O vom păstra veșnic vie în inima, sufletul și amintirea noastră pe cumătra noastră dragă. Flori și lacrimi pentru sufletul ei bun. Veșnica ei pomenire. 🙏 🙏 🙏” – e un alt comentariu.

Lidia Bejenaru a murit pe 26 iulie 2021, la 68 de ani, răpusă de boală. În timpul căsniciei cu ea, Nicolae Botgros ar fi avut o relație extraconjugală cu Anișoara Dabija, cu 30 de ani mai tânără decât el, care în 2018 i-a și dăruit o fetiță. Cu regretata soție, dirijorul are un fiu, pe Corneliu, în vârstă de 46 de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: