Redactia.ro
Home » Monden » Nicolae Botgros s-a infectat a doua oară cu noul coronavirus. Cum se simte celebrul artist

Nicolae Botgros s-a infectat a doua oară cu noul coronavirus. Cum se simte celebrul artist

GALERIE FOTO (4) Nicolae Botgros s-a infectat a doua oară cu noul coronavirus

Nicolae Botgros s-a infectat a doua oară cu noul coronavirus. Dirijorul orchestrei Lăutarii din Chișinău s-a infectat din nou cu COVID-19. Artistul a contactat prima oară virusul în luna mai a anului trecut. Atunci Nicolae Botgros a fost în stare gravă, fiind internat în spital. Cum se simte acum?

Nicolae Botgros s-a infectat a doua oară cu noul coronavirus. Cum se simte celebrul artist

Nicolae Botgros s-a infectat a doua oară cu noul coronavirus. Celebrul artist s-a îmbolnăvit din nou cu virusul COVID-19. Nicolae Botgros se află în carantină acasă și se simte bine. Acesta regretă că a ratat evenimentele din seara de Revelion și nu îi place deloc să stea în casă. Din fericire, dirijorul a contractat o formă ușoară a bolii.

„”Am Covid pentru a doua oară, dar este o formă ușoară, seamănă mult cu o răceală! Prima oară când am avut Covid a fost o formă extraordinar de gravă. Vaccinul m-a protejat foarte mult!A dat iar năpasta peste mine, am iar Covid și nu sunt așa în formă cum trebuie! Am avut niște probleme și cred că am luat din același spital unde am fost internat prima dată cu Covid. Văd că acum e mai ușor, nu am trecut prin febră și prin problemele cu saturația, dar încă stau acasă în carantină, a spus Nicolae Botgros pentru prima tv.

Anul trecut, Nicolae Botgros a trecut prin momente cumplite după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Acesta a stat internat la Terapie Intensivă o lună de zile. „Plămânii mei au fost afectați în proporție de 70 la sută, poate chiar și mai mult. Nu simțeam nimic, pentru că am fost sedat. Când pacienții sunt mai agitați, mai agresivi, medicii le pun niște injecții și îi calmează, declara, anul trecut, artistul.

Artistul a povestit că unul dintre cele mai dificile momente a fost atunci când i s-a impus intubarea. „Mi s-a propus intubarea, dar nicidecum nu am dorit. Am spus că mai bine mor pe masă aici sau mă duceţi acasă să mor lângă familie, dar nu accept să fiu intubat. Şi la mine erau nişte dubii în prima fază, să spun aşa, cu privire la coronavirus. Dar ce am văzut şi mai ales simţit acum. Vreau să spun toată durerea sufletului meu, ca să înţeleagă toată lumea că această boală e foarte necruţătoare.”, a mai spus artistul.

 

Soția lui Nicolae Bortgros a murit

Cunoscuta interpretă de muzică populară și soția lui Nicolae Botgros, Lidia Bejenaru s-a stins din viață anul trecut,la vârsta de 68 de ani. Se pare că artista se confrunta cu probleme de sănătate grave, dar a preferat să ascundă acest lucru. Dirijorul a suferit foarte mult după ce soția sa a murit. Botgros a mărturisit că mama copilului său avea cancer la colon, pe lângă diabetul de care suferea de mai bine de 20 de ani. „ Trei intervenții. Timp de două săptămâni aproape. Dacă vorbim așa, pe data de 8 iulie ne-am dus la control, pe data de 11 a operat-o după care peste patru zile a urmat a doua intervenție, după

patru zile a urmat și a treia intervenție și, practic, după a doua intervenție nu am mai avut cum să vorbesc cu ea fiindcă era în comă. A avut cancer la colon, dar în afara cancerului pe care îl avea ea era foarte avansat, deja avansa în stadiul de metastază, ea avea diabetul ei de vreo 20 și ceva de ani”, a spus Nicolae Botgros

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: