Redactia.ro
Home » Știri » Nicolae Ciucă, în doliu! Tatăl premierului s-a stins din viață

Nicolae Ciucă, în doliu! Tatăl premierului s-a stins din viață

GALERIE FOTO (2) Nicolae Ciucă, în doliu! Tatăl premierului s-a stins din viață

Nicolae Ciucă trece prin clipe grele în acest moment. Celebrul premier a pierdut una dintre cele mai importante persoane din viața sa, într-o perioadă în care era extrem de solicitat șis e confrunta cu multe probleme. Tatăl său s-a stins din viață astăzi, iar vestea tristă a fost făcută chiar de către mama oficialului.

A murit tatăl lui Nicolae Ciucă

Nicolae Ciucă trece prin clipe de groază în acest moment, după ce tatăl său s-a stins din viață. Informați a fost confirmată de către mama premierului pentru Fanatik chiar de către mama premierului. Nu se cunoaște motivul exact care a dus la moartea bărbatului, dar cert este că Nicolae Ciucă se află acum alături de familia lui și pregătește toate cele necesare pentru înmormântare.

Ciucă nu mai poate onora ședința programată astăzi. Ședința de guvern programată pentru ora 14.00 se amână, potrivit unor surse guvernamentale. Acesta trebuia să discute astăzi despre reducerea cheltuielilor, care ar presupune tăieri salariale și concedieri din sistem. Premierul ar fi trebuit să vorbească chiar în deschidere, dar ședința ar putea fi susținută de unul dintre vicepremieri dacă va mai avea loc.

Nu a făcut declarații oficiale încă, dar toată lumea așteaptă o explicație de la celebrul personaj politic.

Cine a fost tatăl lui Nicolae Ciucă

Nicolae Ciucă a fost mereu foarte discret când vine vorba despre familia sa și a lăsat să se afle puține detalii despre cei dragi. Părinții lui au locuit mereu în Pleniţa, zona Olteniei, dar premierul îi vizita ori de câte ori avea timp și avea mare grijă de ei. Puțini știu că Gheorghe, tatăl lui Nicolae Ciucă, a fost subofițer în Armata Română.

Un apropiat de-ai bunicului spunea că Gheorghe a fost „şoferul generalului Ilie Marin, comandantul Armatei a III-a, şi a ieşit la pensie cu gradul de plutonier adjutant”. Primarul comunei, apropiat de-ai neamului Ciucă, spunea că bărbatul a fost foarte muncitor și ambițios, precum și stâlpul familiei, care a îngrijit patru persoane. Soția lui nu lucra, iar cei doi copii trebuaiu susținuți financiar, mai ales când au plecat de acasă și au mers la școli departe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: