Redactia.ro
Home » Monden » Nicole Cherry, momente grele în sarcină. Cu ce probleme s-a confruntat artista

Nicole Cherry, momente grele în sarcină. Cu ce probleme s-a confruntat artista

GALERIE FOTO (5) Nicole Cherry, momente grele în sarcină.

Nicole Cherry, momente grele în sarcină. În vârstă de 22 de ani, Nicole Cherry trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Vedeta este însărcinată pentru prima oară și va aduce pe lume o fetiță. Momentan nu se știe ce nume va primi micuța, dar cert este că artista s-a confruntat cu câteva probleme în perioda sarcinii. Despre ce este vorba?

Nicole Cherry, momente grele în sarcină. Cu ce probleme s-a confruntat artista

Nicole Cherry, momente grele în sarcină. Artista este însărcinată în cinci luni, iar peste câteva luni va deveni mămică pentru prima oară. Nicole Cherry, 22 de ani este împreună cu Florin, în vârstă de 30 de ani și amândoi sunt nerăbdători să-și strângă fetița în brațe. Cei doi nu au ales numele micuței, și vedeta nu știe dacă va naște natural sau prin cezariană.

Recent, Nicole a fost întrebată pe Instagram dacă va naște natural și ce nume va primi fetița lor. Artista le-a promis fanilor săi că în momentul în care se vor hotără în legătură cu numele fiicei sale, îi va anunța. „Încă nu ne-am decis, o să vă anunțăm în curând. Promit!. Încă nu m-am decis, dar oricum voi merge pe mâna medicului meu. Mai aproape atunci o să vedem cum trebuie să vină bebelina pe lume, cum o să-i fie cel mai bine”, a spus Nicole Cherry. De asemenea, artista a declarat că s-a confruntat cu momente dificile în primele luni de sarcină. „În primele luni a fost groaznic, pentru că nu-mi mai plăcea să mănânc nimic din ce mâncam înainte, dar după mi-am revenit ușor, ușor. Acum, la cinci luni aproape, sunt vis”, a mai adăugat cântăreața.

Referitor la o posibilă nuntă, Nicole Cherry a mărturisit că așteaptă să treacă pandemia de coronavirus și să organizeze un eveniment grandios. „Nu ne-am căsătorit. Am așteptat să treacă pandemia, pentru că ne-am dorit ca acest eveniment să se desfășoare într-un mod normal și să ne bucurăm de absolut toți oamenii pe care vrem să-i avem la evenimentele noastre”, a mai spus artista.

Cum a anunțat Nicole Cherry că este însărcinată

În urmă cu o lună, Nicole Cherry șoca pe toată lumea după ce a anunțat că este gravidă. Vedeta a dat anunțul într-un mod inedit, printr-o fotografie cu iubitul ei, în care i se poate vedea burtica de gravidă. Cântăreața a ținut să împărtășeasca bucuria cu fanii săi. „Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută. Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati”, a scris Nicole Cherry pe Instagram.

Nicole Cherry insarcinata

Nicole Cherry și Florin se cunosc de multă vreme, iar ulterior și-au dat seama că au sentimente intense unul pentru celălalt. Chiar dacă diferenta dintre ei este de opt ani, cei doi sunt foarte fericiți și se iubesc la nebunie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: