Redactia.ro
Home » Monden » Nicoleta Voicu a depus plângere la poliție. Cu ce o deranjează Gheorghe Turda

Nicoleta Voicu a depus plângere la poliție. Cu ce o deranjează Gheorghe Turda

Nicoleta Voicu a depus plângere la poliție. Artista reclamă că este terorizată cu apeluri, cu număr privat, în miez de noapte. Ea crede că Gheorghe Turda ar fi cel care se află în spatele apelurilor telefonice. Cum se apără artistul?

Nicoleta Voicu a depus plângere la poliție. Cu ce o deranjează Gheorghe Turda

Nicoleta Voicu a depus plângere la poliție. Artista este disperată după ce a primit mai multe apeluri cu număr privat în miez de noapte. Ea crede că în spatele acestora ar fi Gheorghe Turda, deoarece a început să fie sunată, după ce a răspuns acuzațiilor sale, la Antena Stars, potrivit cărora a stat cu el pentru bani.

”Sunt în drum spre poliție pentru că s-au reluat acele apeluri la 12 noaptea, imediat după emisiunea de la Antena Stars și nu sunt coincidențe pentru că eu am salvat toate numerele care mă sunau. Nu știu ce se ascunde în spatele acestor apeluri, mai ales că orele nu sunt deloc de bun simț. Sunt blocate numerele respective, adică sunt aceleași persoane”, a spus Nicoleta Voicu, la Antena Stars.

Nicoleta Voicu a precizat că se confruntă de doi ani cu această problemă, deoarece Gheorghe Turda, fostul ei partener, este încă îndrăgostit de ea.

Teroarea asta o trăiesc de doi ani. Coincidență nu poate să fie pentru că vin doar când apar pe acest subiect.(…) E veșnic îndrăgostit, cred că sunt muza vieții lui. Nu mai am alte explicații din moment ce el nu mă poate scoate din mintea lui. E îndrăgostit. Dacă la 12 noaptea te gândești la persoana de care te-ai despărțit”, a explicat artista.

Cum se apără Gheorghe Turda

Gheorghe Turda, dimpotrivă, o contrazice pe Nicoleta Voicu și spune că el este cel deranjat de artistă.

”Să își vadă de meserie că ea vrea să fie artistă, dar deocamdată nu e. Să mă lase în pace și să-și vadă de drumul vieții ei”, a afirmat Gheorghe Turda.

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu s-au despărțit în urmă cu aproape doi ani, iar la un moment dat, într-un interviu, Gheorghe Turda spunea că nu mai are de gând să se împace cu aceasta.

”(…) Doar nu suntem dușmani să ne certăm, să ne urâm între noi. Suntem oameni civilizați, iar eu sunt un tip cumsecade și foarte atent cu tot ce înseamnă sexul frumos. Relațiile mele au fost statornice, nu mă împac cu nimeni, pentru că nu mă împac. E foarte bine singur, așa cum sunt eu. Sunt un tip foarte conciliant. Las câteodată de la mine ca să fie bine, dar fiecare își croiește așternutul, vorba aceea, cum vrea să doarmă. Sunt niște probleme care au fost și nu mai sunt și gata. Am încheiat discuția”,spunea artistul într-un interviu.

Și în urmă cu un an, Nicoleta Voicu spunea că Gheorghe Turda încă mai are sentiment pentru ea, deși s-au despărțit.”(…)Cu siguranță, ceva acolo mai există pentru că noi am trăit și foarte multe lucruri frumoase împreună. Sunt convinsă că au existat și mai există sentimente. Nu ne e bine nici împreună, dar nici separat”,

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: