Redactia.ro
Home » Monden » Război total între Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu. Artistul își amenință fosta iubită cu avocații

Război total între Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu. Artistul își amenință fosta iubită cu avocații

Război total între Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu

Război total între Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu. Gheorghe Turda și fosta iubită au ajuns să-și arunce cuvinte dure, după ce Nicoleta Voicu a vorbit în public despre relația lor. Mai mult, artistul o amenință pe fosta iubită cu avocații, dacă aceasta nu încetează să mai vorbească despre el.

Război total între Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu. Artistul își amenință fosta iubită cu avocații

Război total între Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu. Gheorghe Turda, în vârstă de 72 de ani a avut o relație de un an cu Nicoleta Voicu, în vârstă de 49 de ani. Artistul s-a îndrăgostit lulea de cea pe care o cunoștea încă de pe vremea în care Nicoleta încearca să-și facă o carieră muzicală, pentru că și aceasta este interpretă de muzică populară. Gheorghe Turda și-a dus iubita să-i cunoască întreaga familie. Însă, se pare că situația a luat o întorsătură radicală, iar cei doi s-au despărțit. Așadar, Nicoleta Voicu și artistul sunt dovada vie că de la dragoste până la ură nu mai esre decât un pas. Război total între Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu.

Invitat în platoul emisiunii Acces Direct, interpretul de muzică populară a vorbit despre fosta sa iubită,  dar și despre mama Alinei Pușcaș,cu care artistul a avut o relație înainte de a o cunoaște pe Nicoleta. Gheorghe Turda a declarat că cele două și-au făcut reclamă pe spatele lui și că sentimentele pentru el nu au fost sincere. „Două încercări am avut în dragoste, acum nu mai am încredere în femei, pentru că întotdeauna aparențele înșeală. Mă deranjează și le interzic categoric să se mai folosească de numele meu pe unde merg. Se folosesc toate de numele meu ca să devină vedete”, a declarat Gheorghe Turda.

Totodată, a precizat că fosta iubită, Nicoleta Voicu îl amenință cu avocații, menționând că este la a treia notificare. La rândul lui, artistul a declarat că dacă nu se oprește din a mai vorbi despre el, o vor contacta avocații lui. ”Eu m-am retras defitiv în găoacea mea, nu mai vreau comentarii pe tema asta cu dânsa. Mă amenință cu avocații, care avocați, nu știu. Sunt la a treia notificare, sper să se potoloească. Dar n-ai cu cine să vorbești, săraca, e suferindă…. Și nu doar eu spun treaba asta, o spun și oamenii apropiați din mediile în care am fost cu ea”,a declarat Gheorghe Turda.

Ghoerghe Turda a dorit să o ajute în carieră

Artistul a vorbit și despre faptul că a încercat să o ajute să se angajeze în învățământ,dar aceasta nu a fost de acord. Totuși, solistul ar fi fost sfătuit de prietenele artistei să nu încerce să o mai ajute, pentru că ea nu va fi interesată. Gheorghe Turda susține că este dispus să încheie acest capitol din viața sa, care i-a cam adus bătăi de cap în ultima perioadă. „(…) Eu vreau să scap de aceast teroare psihică! Eu am apărut în emisiunea Mirelei Vaida în care am vorbit despre viața mea, familia mea, regretata mea soție. Și, printre altele, m-au întrebat și despre fosta iubită”,a mai spus Gheorghe Turda.

După ce a auzit declarațiile fostului iubit, Nicoleta Voicu a reacționat imediat pe Facebook. „Totul până la familia mea! Am ascultat inepțiile acestui om, cu care face turul televiziunilor pe 2021, dar a întrecut orice limită a bunului simț. Doamne, cum de-l mai rabdă Dumnezeu pe acest om?! Cum poți să-mi jignești familia în halul asta?! Nu ți-e rușine obrazului, fiindcă ai fost în casa părinților mei, ai fost tratat omenește și dumnezeiește?! Nu ți-e rușine obrazului să-mi umilești familia în halul asta?”,a  fost mesajul fostei iubite.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: