Redactia.ro
Home » Monden » Niculina Stoican, devastată de moartea lui Petrică Mîțu Stoian: „Poate în altă lume vom cânta mai mult împreună”

Niculina Stoican, devastată de moartea lui Petrică Mîțu Stoian: „Poate în altă lume vom cânta mai mult împreună”

GALERIE FOTO (2) Niculina Stoian, devastată de moartea lui Petrică Mîțu Stoian

Niculina Stoian, devastată de moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Artista era prietenă apropiată cu regretatul intrepret de muzică populară. După ce a aflat că Petrică Mîțu Stoian a plecat dintre noi, Niculina Stoican este în stare de șoc.

Niculina Stocian, devastată de moartea lui Petrică Mîțu Stoian: „Poate în altă lume vom cânta mai mult împreună”

Niculina Stoican, devastată de moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Sâmbătă seara, Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani. Artistul a pierdut lupta cu viața pe patul de Spital de Urgență din Reșița, unde sâmbătă a ajuns în stare gravă. După ce a fost infectat cu noul coronavirus, starea de sănătate a artistului s-a înrăutățit, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. La fel ca și ceilați colegi de breaslă care l-au cunoscut, Niculina Stoican este devastată de moartea lui Petrică Mîțu Stoian.

Zeci de ani au cântat împreună și au încântat publicul cu muzica lor, dar acum, jumătatea din perechea glumeață și plină de energie a folclorului nu mai este. Niculina Stocian a mărturisit că singura sa alinare care o simte, este că în altă lume se vor reîntâlni și vor avea ocazia să cânte mai mult decât au făcut-o până acum. ”…….ar trebui să știu ce să spun,dar nu știu!!! Și golul ăsta pe care-l simt în suflet și în minte și tristețea asta care știu că n-o să-mi mai treacă niciodată !!! Și doare atât de tare că-mi vine să urc în vârfu’ muntelui și să strig cât mă țin puterile și glasul pe care l-am împărțit cu TINE!!!! Drum lin Petre!!!…Poate în altă lume vom cânta mai mult împreună!!!!”, a scris Niculina Stoican pe pagina personală de Facebook.

Niculina Stoian si Petrica Mitu sTOIAN

Elena Merișoreanu, în lacrimi după moartea lui Petrică Mîțu Stoian

Interpreta de muzică populară este devastată după moartea artistului. Elena Merișoreanu a făcut declarații în lacrimi, spunând că nu-i vine să creadă că prietenul și colegul său de breaslă s-a stins din viață. Vedeta a mărturisit că în urmă cu câteva zile a vorbit cu artistul și era foarte fericit că s-a pensionat. ,,Este o dimineață tristă. Am pierdut o stea a portului românesc. Nu îmi vine să cred că vorbesc la trecut despre acest mare artist, mare om. Joi a fost și a filmat la Antena Stars și azi nu mai este. Era plin de viață, cu glumele la el, nu avea tristețe. Cât am fost în spital bolnavă de covid-19 m-a sunat de două ori. Acum câteva zile îmi spunea ca este fericit ca a ieșit la pensie. Îmi spunea că obosește repede.”, a declarat Elena Merișoreanu pentru Antena Stars.

De asemenea, artista a declarat că Petrică Mîțu Stoian era foarte fericit la filmările pentru Revelion. Mai mult, Elena Merișoreanu a spus că apropiații artistului sunt devastați de vestea tragică. ,,Sâmbătă i-a dat un mesaj lui Ilie Caras că mi-a făcut un medalion la un radio. De fiecare dată intra și spunea ceva frumos despre mine. Am întrebat după emisie de ce nu a intrat in direct și mi-a spus ca are niște probleme, că face aerosol. Nu am vorbit cu familia, m-am informat de la colegi. Apropiații lui sunt devastati.Ultima dată am vorbit cu el marți. Îmi povestea Steliana Sima cât de fericit a fost la ultima filmare pentru revelion. El ajuta tineri, mereu făcea asta.Era foarte generos și popular cu toată lumea. Astăzi o să aflăm detalii legate de înmormântare”, a mai spus artista

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: