Redactia.ro
Home » Monden » Niculina Stoican, o mamă mândră! Cu ce se ocupă fiul ei după terminarea studiilor din Viena și Londra

Niculina Stoican, o mamă mândră! Cu ce se ocupă fiul ei după terminarea studiilor din Viena și Londra

Niculina Stoican este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară de la noi. Frumoasa cântăreață impresionează mereu și captează atenția publicului prin talentul ei. Toți îi știu vocea și prestațiile artistice, dar nu mulți știu detalii despre viața ei personală.

Cu ce se ocupă fiul Niculinei Stoican

Niculina Stoican încearcă mereu să își țină familia departe de lumina reflectoarelor, în special pe fiul său Vlad, care este mândria sa. Vlad este un bărbat în toată firea acum. El a studiat în marile orașe studențești europene, în Londra și Viena. Acum el s-a retras în țară și este consilier de investiții în piața financiară, dar își ajută și părinții cu sfaturi pentru afacerea familiei.

Conform unor articole mai vechi apărute în presă, Niculina Stoican a cheltuit nici mai mult, nici mai puțin de 150,000 de euro pentru a-l ține în facultate pe fiul ei Vlad.

Băiatul meu s-a întors în țară după terminarea studiilor și a început cu voluntariat și pas cu pas pe propriile lui puteri, acum este consilier de investiții în piața financiară. Se poate și în România. Vă doresc numai bine. (…) O să vină şi momentul acela al vieţii mele când voi deschide o şcoală de tinere talente. Mi-ar plăcea să îmbătrânesc lângă tineri, să le împărtăşesc din experienţa mea şi să le fie de folos. În rest, toată familia e bine, fiul meu, Vlad ne dă şi el o mână de ajutor la afaceri, deşi are şi el job-ul lui.„, a declarat Niculina Stoican.

3 Iulie 2011, ai început liceul la Dean Close School după un examen destul de greu. Grei au fost toți anii până ai terminat școala, pentru fiecare dintre noi, dar am reușit împreună! Sunt mândră că am dat lumii un om de nădejde.„, a fost un mesaj publicat de Niculina Stoican pe pagina sa de facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: