Redactia.ro
Home » Monden » Maria Cârneci, despre Niculina Stoican: ”Drăcoasă, perfecționistă, tipicară rău”

Maria Cârneci, despre Niculina Stoican: ”Drăcoasă, perfecționistă, tipicară rău”

Lumea muzicii populare ar putea fi zguduită de un nou scandal. Asta după ce, în ultima vreme, s-au iscat mai multe dispute, între Gheorghe Turda și Steliana Sima, între Elena Merișoreanu și Maria Dragomiroiu și tot între Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan. De data aceasta, Maria Cârneci nu a avut cuvinte tocmai bune de spus despre colega sa de breaslă, Niculina Stoican, care ar putea reacționa într-un mod negativ.

Maria Cârneci, despre Niculina Stoican: ”Drăcoasă, perfecționistă, tipicară rău”

Maria Cârneci a fost supusă probei cu sosurile iuți, din cadrul emisiunii ”La Măruță”, în care a trebuit, la un moment dat, să o descrie pe cântăreața Niculina Stoican. Nu a avut cuvinte tocmai demne de laudă la adresa colegei sale de breaslă, așa că un nou scandal ar putea apărea în lumea muzicii populare, informează Spynews.

”Trei nume mari (…) Mă pui la niște încercări…bine, că e ceva drăguț. Să nu zic cine știe ce prostie. Vreau să îi asigur pe cei de acasă că nu e ceva de rău. Prietena mea, Irina Loghin, Benone Sinulescu (…)! Măcar e de bine, dar la restul pot să nu mai răspund? La treaba asta de aici (…) Vrei să spun ceva? Dacă aș fi porc, aș citi. Drăcoasă, perfecționistă, tipicară rău, exagerată da. Drăcoasă la modul plăcut, adică ai greșit, te-a ars. Și foarte directă”, a spus Maria Cârneci despre Niculina Stoican, în cadrul unei emisiuni TV.

Maria Cârneci, despre scandalul dintre Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan

Maria Cârneci și-a exprimat părerea și despre scandalul care s-a iscat între Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan. Crede că situația dintre cele două cântărețe este una fără rost.

”Ce pot să zic? Știi proverbul ăla? Țara arde și baba se piaptănă? Cam așa este și în situația asta. Eu zic că cel mai bine era să rezolve această problemă între patru ochi, la o cafea, ca fetele, nu să se ajungă aici. Așa era frumos! Eu sunt genul acela de artist care își laudă colegii, nu le dă în cap, așa sunt eu făcută”, a spus Maria Cârneci.

De ce s-au certat Elena Merișoreanu și Mirela Vaida

Totul a pornit după ce Elena Merișoreanu, în timp ce se certa cu Maria Dragmiroiu, a spus că nu este precum Saveta Bogdan să danseze la bară. Asta deși Saveta Bogdan nu făcea parte din subiectul lor. Mai apoi, artista a venit în emisiunea Teo Show și a spus despre Elena Merișoreanu că este divorțată de 20 de ani de soț, fapt negat de Elena Merișoreanu. Ambele cântărețe și-au spus că se vor da în judecată.

”Foarte dezamăgită sunt de comportamentul ei și răutatea pe care a avut-o în ea. Ea a ieșit să spună la o emisiune de succes că vai ea e așa, e așa…Eu nu sunt Saveta Bogdan că eu n-am dansat la bară. Eu mi-am făcut meseria cu cinste.”, a spus Elena Merișoreanu la Antena Stars.

”Nu înțeleg ce are ea cu mine, am o carieră de 60 de ani în spate, eu n-am despărțit casa nimănui, n-am luat bărbatul nimănui, eu nu dansez la bară. Elena, tu mi-ai dat telefon aseară, după emisiune, m-ai făcut în toate felurile, mi-e și rușine să spun. Astea sunt minciunile tale.Toți cântăreții de muzică populară știu că ea e divorțată de 20 de ani. Ce ți-am făcut eu ție? Ești o intrigantă, ești cea mai rea dintre toți folcloriștii”, a declarat Saveta Bogdan, din platoul Kanal D.

Elena Merișoreanu este de-a dreptul revoltată de cum a mințit Saveta Bogdan.

“Vreau să spun și să o luăm de la început. Eu am înregistrat tot ce a spus ea. Să nu mai plângă, eu nu mă bălăcăresc prin televiziune. Eu n-am avut spectacole cu ea niciodată. Suntem în postul mare, nu am divorțat vreodată, nici în acte, nici cum.Avem o casă la Vâlcea, dar nu înseamnă că nu stăm împreună. Pentru treaba asta o dau în instanță. M-ai înjurat! Eu toate astea o să le bag în instanță. Eu n-am discutat, n-am vorbit în viața mea de un solist la televiziune”, i-a răspuns Elena Merișoreanu, prin telefon.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: