Redactia.ro
Home » Monden » Nimeni nu l-a recunoscut! Este o vedetă din România. Apare mereu la TV

Nimeni nu l-a recunoscut! Este o vedetă din România. Apare mereu la TV

GALERIE FOTO (8) Nimeni nu l-a recunoscut! Este o vedetă din România. Apare mereu la TV

Nimeni nu l-a recunoscut! Este o vedetă din România. Apare mereu la TV. Așa arăta în tinerețe cea mai controversată vedetă autohtonă.
Nimeni nu l-a recunoscut! Este o vedetă din România. Apare mereu la TV
Timpul trece și își pune amprenta pe chipul fiecărei persoane, fie celebritate sau nu. Serghei Mizil, căci despre el este vorba, se purta cu părul lung până la umeri, mustață și lanţ cu pandantiv la gât. Pe vremea lui Ceaușescu, Serghei făcea notă discordantă de la felul cum se purta. Așa cum chiar el spune, era un nonconformist, de ce nu ar fi și acum ?

Serghei Mizil este unul dintre cei trei copii naturali ai lui Paul Niculescu-Mizil, înalt demnitar comunist, ministrul educației și învățământului din Republica Socialistă România între 1972-1976, ministru de finanțe între 1978-1981.

Nimeni nu l-a recunoscut! Este o vedetă din România. Apare mereu la TV

Serghei a povestit la un moment dat ce viață ducea el pe vremea comunismului. De altfel, el vorbește cu nostalgie despre beneficiile pe care le avea datorită locurilor de muncă ale părinților lui.

„În primii ani ai lui Ceaușescu puteai să faci rost de orice. Am avut Mercedes 220 decapotabil, ca James Bond, un Jaguar, alții aveau BMW sau Jeep.

Erau doar în uzul nostru, proprietatea statului. Aveam vilă la Snagov, aveam o Dacie mai specială cu număr mic și nu se luau milițienii de mine. Astea erau avantajele mele, mâncam de la o casă de comenzi mai specială, unde găseai whisky de multe feluri, țigări mai bune. Astea se datorau funcțiilor părinților”, a povestit deseori Serghei Mizil despre viaţa pe care o ducea în perioada comunistă.

Citește și: Păreau niște grajduri părăsite, însă ce a descoperit un bărbat în ele a făcut înconjurul lumii

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini