Redactia.ro
Home » Monden » Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta tocmai de la ea! Anamaria Prodan și-a pierdut casa la cazino. Impresara, dependentă de jocurile de noroc

Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta tocmai de la ea! Anamaria Prodan și-a pierdut casa la cazino. Impresara, dependentă de jocurile de noroc

Anamaria Prodan a recunoscut că Laurențiu Reghecampf ar putea avea o amantă: ”Mă rog la Dumnezeu în fiecare seară să-și revină. Nu vreau să divorțez”

Toată lumea o știe pe Anamaria Prodan, dar nu mulți știu că a avut o dependeță nocivă care a făcut-o să piardă averi! Chiar sexy impresara a vorbit despre această perioadă neagră din viața ei și a recunoscut că a fost dependentă de jocurile de noroc. Este incredibil câți bani a putut să piardă!

Anamaria Prodan a pierdut o casă din cauza dependenței de jocuri de noroc

În urmă cu ceva timp, Anamaria Prodan a avut o dependență costisitoare care a afectat-o mult în ceea ce privește averea. Chiar sexy impresara a fost cea care a vorbit despre pasiunea nocivă pe care a avut-o în trecut pentru cazinouri. Anamaria Prodan a povestit că a pierdut sume colosale de bani, chiar și casa pe care o avea. Soția lui Laurențiu Reghecampf a mărturisit că mama sa, Ionela Prodan a fost cea care i-a întins o mână de ajutor, doar că a avut parte de condiții stricte.

Mi-au plăcut foarte mult jocurile de noroc, mi-a plăcut viața asta și am vrut să experimentez. Mi-a plăcut viața de noapte, mi-a plăcut să merg la cazino. Aveam foarte mulți bani și puteam să joc cât voiam eu. Atunci am pierdut şi casa. Atunci am vândut apartamentul ca să achit telefonul, că vorbeam la telefon foarte mult şi pe vremea aia era un lux. Am pierdut foarte mulţi bani…

Exact atunci, când a fost foarte greu, maică-mea a fost atât de inteligentă încât mi-a zis: «OK, ţi-ai pierdut apartamentul? Stai pe stradă sau stai la mine în casă, dar după regulile mele. Ai pierdut toţi banii la cazino? Ghinion. Mănânci la mine, dar mănânci ce-ţi dau eu»„, a povestit Anamaria Prodan Reghecampf.

Nu o să îți vină să crezi la ajutorul cărui bărbat a apelat Anamaria Prodan după tot scandalul divorțului

Anamaria Prodan a publicat o fotografie recent înc are apare alături de Preotul Ciprian Grădinarude la Mănăstirea Sihăstria. Preotul slujește acum în cadrul bisericii din curte Catedralei Mântuirii Neamului. Preotul Ciprian Grădinaru este cunoscut pentru harul pe care îl are și pentru pildele și sfaturile pe care le acordă credincioșilor.

Anamaria Prodan probabil că a mers să îi ceară un sfat în privința problemelor familiei și să se roage pentru familia sa. Sexy impresara nu a ratat ocazia și a făcut o fotografie alături de Preotul Ciprian Grădinaru pe care a publicat-o pe pagina sa de instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: