Redactia.ro
Home » Știri » Ninge deja în România! Unde au căzut primii fulgi de zăpadă

Ninge deja în România! Unde au căzut primii fulgi de zăpadă

Iarna ajunge prea devreme! Prima ninsoare din România

Ninge deja în România! O persoană a postat pe pagina de scoializare Facebook Bucovina, o filmare cum ninge ca în povești în Masivul Rarău.

Ninge deja în România! Unde au căzut primii fulgi de zăpadă

Se pare că iarna se grăbește să ajungă mai repede în România. Valul de aer polar care a venit cu o răcire simțitoare a temperaturilor din România a adus și primele ninsori din acest an. Temperaturile cu 19 grade mai mici decât ziua de joi, au așternut deja un strat semnificativ de zapădă de câțiva centimetri.

O primă ninsoare din România, a fost filmată în această dimineață, în. Bucovina, în zona. Masivului. Rarău. Un internaut a postat această filmare pentru a ne avertiza că iarna și-a cam intrat în drrepturi, prea devreme, ce-i drept.

Însă cu toate astea, în filmare se poate observa cum în zona Rarâu, ninge ca în povești, iar vremea calmă și liniștită, lasă fulgii să cadă lin pe pământ.

Azi dimineaţă pe Rarău | 04.10.2019© Semeniuc Marius

Publicată de Bucovina, te iubesc pe Joi, 3 octombrie 2019

ANM a emis prima prognoză de zapadă

Meteorologii au emis o primă prognoză de zăpadă. Prima ninsoare este așteptată mult mai devreme, deși specialiștii susțineau că iarna va mai întarzia, se pare că aceasta se apropie cu pași repezi.

Potrivit meteorologilor,  iarna pare să vină  mai devreme decât ne-am fi așteptat, deoarece primele temperaturi cu minus pe timpul nopții se înregistrează la finalul lunii noiembrie 2019, ultima lună de toamnă. Conform specialiștilor, iarna care urmează să vină, va fi mult mai grea decât cea din 2018.

Citeste si:Haos pe străzile din Londra! Metroul a fost închis!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: