Redactia.ro
Home » Monden » Noi detalii despre agresorul lui Laurette. Bărbatul este acuzat de violență și de soția lui

Noi detalii despre agresorul lui Laurette. Bărbatul este acuzat de violență și de soția lui

Laurette

Noi detalii ies la iveală în cazul bărbatului care a agresat-o fizic pe Laurette. Omul de afaceri, în vârstă de 44 de ani, este însurat și este acuzat de violență și de către soția sa. Femeia a intentat divorț și a cerut și ordin de protecție.

Noi detalii despre agresorul lui Laurette. Bărbatul este acuzat de violență și de soția lui

Afaceristul din Brașov, în vârstă de 44 de ani, care a bătut-o pe Laurette, la un hotel din Capitală, nu este la prima abatere de violență. Bărbatul este acuzat de agresiune fizică inclusiv de soția lui, care a intentat divorț anul trecut. Agresorul are ordin de restricție, iar dacă îl încalcă riscă închisoarea.

Timp de trei luni, bărbatul nu a avut voie să se apropie de soție la o distanță mai mică de 200 de metri, iar acum nu are voie nici să o contacteze nici măcar telefonic.

Cum a fost bătută Laurette de afacerist

Pe data de 9 martie, Laurette s-a întâlnit cu afaceristul la un hotel din Centrul Vechi al Capitalei. Acolo, ar fi întreținut relații intime pe suma de 5.000 de euro, conform spuselor acestuia. Doar că, bărbatul i-ar fi dat doar 300 de euro mulatrei, nemulțumit fiind. A început o altercație care a degenerat atunci când Laurette s-a îndreptat către servieta cu 5.000 de euro. Laurette neagă că s-a culcat cu individul pentru bani și-l acuză că a fost lovită fără scrupule, iar în urma bătăilor ar fi rămas cu glezna luxată, o lovitură la mână și genunchii plini de răni. Îl acuză și de viol și a mărturisit în primă fază presei că afaceristul îi trimitea mai de mult mesaje, iar întâlnirea a fost una în scop romantic, de cunoaștere.

„Despre cum am ajuns eu acolo este mai puțin relevant. Eu îl cunoșteam de mai mult timp, el a insistat la mine în mai multe rânduri. M-am întâlnit cu el cu o seară înainte și părea un domn destul de ok. Eram la limită. Dacă două minute întârzia Poliția, astăzi eram moartă. Am ripostat apărându-mă. Orice femeie ar fi făcut la fel. Am luptat cu el să nu mă omoare (…) Acolo omul s-a schimbat total. Mi-a cerut ceva, eu nu am fost de acord. Și a zis: de ce crezi că ai venit aici tu? Și de aici a început. A început să mă lovească, m-a tras de păr până la baie ca să mă bage cu capul în wc. El era peste mine și m-am târat spre ușă și strigam ca disperata: mă omoară, mă omoară! Omul era plin de sânge la gură ca un canibal, că mă mușcase de mâna! Eu am mâna umflată, m-au trimis la Floreasca la spital. Încă sunt în stare de șoc, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu și Poliției că am scăpat cu viață! Știu că e cineva care încearcă să-mi facă rău, nu e prima dată când încearcă să mă prindă într-o capcană. De data aceasta a reușit să mă facă să cad în aceasta capcană”, a povestit Laurette, la Antena 3.

Totodată, potrivit playtech.ro. bărbatul, care se numește M.T, și-a schimbat declarațiile. El a mărturisit că i-a împrumutat cu mul timp în urmă suma de 5.000 de euro fostei asistente TV, după care nu a mai răspuns la telefon când o suna să-i înapoieze. A aflat, în acea zi, că este la hotel, s-a dus peste ea și a lovit-o după ce Laurette l-a împins și înjurat.

”Nu pot să vă spun foarte multe amănunte deoarece nu este cunoscut care e motivul care a degenerat această agresiune la care a fost supusă Laurette. A fost un atac spontan care a luat-o prin surprindere, am fost cu ea la poliție aseară. Am putut să constat și eu acele urme de violență. Ea are urme de violență la nivelul corpului, pe mai multe părți”, a spus avocatul lui Laurette la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: