Redactia.ro
Home » Știri » Noi detalii despre Gheorghe Moroșan, agresorul din Onești. Ce se va întâmpla cu acesta

Noi detalii despre Gheorghe Moroșan, agresorul din Onești. Ce se va întâmpla cu acesta

GALERIE FOTO (2) Noi detalii despre Gheorghe Moroșan, agresorul din Oneșt

Noi detalii despre Gheorghe Moroșan, agresorul din Onești. La începutul lunii martie, o crimă din Onești avea să șocheze întreaga țară. Un bărbat în vârstă de 68 de ani, Gheorghe Moroșan a ucis cu bestialitate doi muncitori în fostul său apartament. Agresorul a fost împușcat de nouă ori de polițiști, ajungând de urgență la spital. În prezent, agresorul se afla în afara oricărui pericol. Ce se va întâmpla cu acesta?

Noi detalii despre Gheorghe Moroșan, agresorul din Onești. Ce se va întâmpla cu acesta

Noi detalii despre Gheorghe Moroșan, agresorul din Onești. În urmă cu câteva săptămâni, Gheorghe Moroșan, în vârstă de 68 de ani a ucis, din răzbunare,  doi oameni nevinovați. Bărbatul a ținut ostatici doi muncitori care lucrau în fostul său apartament, iar după patru ore de negocieri cu autoritățile, Gheorghe Moroșan i-a ucis cu sânge rece. Ulterior, agresorul a fost împușcat de nouă ori, fiind transportat de urgență la spital.

Medicii au reușit să-i salveze viața acestuia, iar bărbatul va fi externat din spital și va ajunge în arest. Gheorghe Moroșan va fi transferat în arestul Poliției, unde va fi anchetat pentru faptele sale. „Pacientul G. M, din Oneşti, va fi transferat în arestul Poliţiei. Din punct de vedere medical, pacientul este vindecat şi i se face externarea. El a fost transferat la unitatea noastră la începutul lunii martie şi a fost internat pe secţia Chirurgie. Iniţial a stat câteva zile pe ATI după ce a suferit o intervenţie chirurgicală, iar după ce şi-a revenit a fost transferat pe secţie, într-o rezervă”, a declarat purtătorul de cuvânt al SJU Bacău, Mirela Romaneţ. Agresorul a fost acuzat oficial de omor calificat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, pe data de 8 martie, la o săptămână de la comiterea crimelor.

Crima din Onești a șocat o țară întreagă

În data de 1 martie, Gheorghe Moroșan și soția sa au fost anunțați de o persoană că în fostul său apartament se află doi muncitori, care efectuează lucrări de renovare. Cei doi au plecat de la domiciliu lor, din localitatea Bogdănești, cu intenția de a se răzbuna pe cei care le-au luat locuința în urmă cu mai bine de 10 ani. Gheorghe Moroșan a luat la plecare un cuțit și două spray-uri cu piper. Ajuns în fostul apartamentul, bărbatul i-a găsit pe cei doi muncitori care au fost trimiși de firmă la care lucrau, să se ocupe de instalația electrică. Gheorghe Moroșan i-a amenințat pe cei doi și a reușit să le lege mâinile cu clemele din plastic pe care le-a achiziționat în drum spre fostul apartament. Ulterior, agresorul a sunat la 112 pentru a anunța că are doi ostatici, cerându-le autoritățile să-i restituie actele apartamentului.

După patru ore de negocieri, Gheorghe Moroșan i-a înjunghiat mortal pe cei doi muncitori, iar acesta a fost împușcat de polițiști. Agresorul era cunoscut pentru atitudinea sa violentă, acesta încercând ani la rând să își recupereze apartamentul. În urma tragediei, soția sa a fost arestată, fiind acuzată de complicitate. Mai multe, femeia a declarat în fața anchetatorilor că și-a susținut soțul să recurgă la acest gest îngrozitor.

Cei doi muncitori ucisi de Gheorghe Morosan
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: