Redactia.ro
Home » Monden » Noi detalii despre starea de sănătate a Sorinei Guță! Ce spune Sonia, nepoata manelistei: „Se simte foarte rău!”

Noi detalii despre starea de sănătate a Sorinei Guță! Ce spune Sonia, nepoata manelistei: „Se simte foarte rău!”

Apar noi detalii despre starea de sănătate a Sorinei Guță. Sonia, nepoata manelistei, a vorbit la Antena Stars despre clipele prin care trece mătușa ei. Se pare că Sorina se simte din ce în ce mai rău și are mare nevoie de bani pentru a pleca în Turcia.

Noi detalii despre starea de sănătate a Sorinei Guță! Ce spune Sonia, nepoata manelistei: „Se simte foarte rău!”

„Din câte am auzit, se simte foarte rău, și-a revenit cât de cât așa, a avut o tentativă de a se simți bine, însă acum se simte din nou foarte rău, adică nu este într-o stare bună. Dacă i se închide valva de la inimă, ea pur și simplu poate muri pe loc. 

„A reușit să strângă o sumă de 4-5 mii de euro. Nu a reușit să strângă toată suma încă, ceea ce mi se pare… având în vedere că are atâția ani în carieră și așa mai departe și atâția colegi de breaslă care ar putea să o ajute într-o secundă și banii încă nu s-au strâns”, a declarat nepoata Sorinei Guță, la Antena Stars.

Pe de altă parte însă, nepoata Sorinei Guță, este foarte nervoasă pe atitudinea lui Nicolae Guță. Sonia îi aduce acuzații manelistului și spune că ar putea să-i ofere o sumă de bani fostei sale soții. „Nu este o sumă mare, tocmai asta este „problema”, este o sumă între 10 și 12 mii de euro, adică suma nu ar fi colosală, mai ales pentru posibilitatea pe care

o au colegii de breaslă și nu numai… în primul rând, să ne gândim la Nicolae Guță, având în vedere că s-au ridicat împreună și au fost atât timp împreună, nu mai este vorba despre relația lor. Ea nu se simte atât de bine încât să perceapă tot, dar cred că o doare foarte tare tot ceea ce se întâmplă”, a punctat Sonia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: