Redactia.ro
Home » Știri » Noi detalii ies la iveală! Cine erau, de fapt, româncele, mamă și fiică, găsite moarte în Italia. Cine ar fi asasinul și care ar fi fost motivul crimei

Noi detalii ies la iveală! Cine erau, de fapt, româncele, mamă și fiică, găsite moarte în Italia. Cine ar fi asasinul și care ar fi fost motivul crimei

GALERIE FOTO (7)

Caz șocant în Italia! Două românce, mamă și fiică, au fost găsite moarte într-o vilă situată în apropiere de zona Bologna. Cele două ar fi fost victimele lui Salvatore Montefusco, un italian de 69 de ani, cu care una dintre femei era căsătorită. Iată în ce împrejurări a avut loc dubla-crimă și care a fost motivul!

Două românce, mamă și fiică, găsite împușcate

Carabinierii au sosit la vila situată la periferia orașului Cavazzona și au găsit două românce împușcate. Suspect ar fi chiar bărbatul de 69 de ani cu care una dintre femei era căsătorită. Din primele informații, bărbatul și-ar fi pierdut mințile atunci când Gabriela i-ar fi cerut divorțul. Pentru dubla-crimă, el ar fi folosit o pușcă a cărei țeavă era tăiată și care avea seria ștearsă.

Gabriela avea un băiat adolecent cu el

S-a aflat că una dintre victimele lui Salvatore, respectiv Gabriela în vârstă de 47 de ani, era căsătorită cu bărbatul și avea cu el un băiat, încă minor. Adolescentul ar fi fost în casă la momentul producerii acestor crime. Tatăl lui ar fi tras mai multe gloanțe, iar apoi a plecat de acasă refugiindu-se într-un bar din apropiere. De acolo, el ar fi sunat carabinierii pentru a povesti ce a făcut. „Era foarte agitat, tremura. Era plin de sânge. Și pe mâini era plin de sânge. Primul lucru pe care l-a făcut a fost să ceară o cafea. O cafea cu un pahar mare cu apă. După ce a băut cafeaua, a cerut un telefon mobil. I-a pus pe cei de la bar să pună telefonul pe tejghea, pe difuzor, și să sune la carabinieri. Când aceștia au răspuns, a spus ce făcuse.”, a povestit unul dintre barmanii cu care ucigașul a interacționat.

„Voiau să mă dea afară din casă, dar era casa mea. Și atunci, am luat pușcă și am tras…”, ar fi declarat italianul citat de Il Resto del Carlino.

Italianul s-a autodenunțat

Bărbatul nu-și lăsa soția să se angajeze și o monitoriza prin GPS

Surse din anturajul femeilor ucise spun că cele două se temeau pentru viața lor și doreau să plece de lângă bărbatul violent. „Îi era frică. Zicea: „O să vezi că el o să facă ceva ca să scape de noi. Poate să facă orice. Poate să facă orice”, îmi zicea. Și uite ce a făcut! Casa aceea devenise un adevarăt infern. Bărbatul le interzicea femeilor totul, le voia supuse, ca un despot”, a povestit o vecină a familiei pentru Gazzetta di Modena.

Mai mult de atât, Salvatore îi interzisese Gabrielei să se angajeze și îi montase pe mașină un dispozitiv de monitorizare GPS, ca să știe în permanență unde se află. Nici fiica acesteia, Renata, nu avea voie să aibă independență financiară.

Și-n trecut, bărbatul ar fi avut ieșiri violente față de cele două femei. Potrivit unor apropiați, ambulanța ar fi fost chemată de mai multe ori în sprijinul româncelor. Cu toate acestea, în România, rudele femeilor nu știau cu ce confruntă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: