Redactia.ro
Home » Știri » Noi detalii ies la iveală după incendiul de la Taverna Racilor. Pescobar nu avea autorizație de securitate la incendiu

Noi detalii ies la iveală după incendiul de la Taverna Racilor. Pescobar nu avea autorizație de securitate la incendiu

În dimineața de sâmbătă, un incendiu devastator a avut loc la faimosul restaurant Taverna Racilor din Snagov. Pompierii au fost chemați în grabă pentru a gestiona situația. În luna mai fusese supus unui control și primise amenzi pentru probleme legate de securitatea la incendiu.

Pescobar are din nou probleme cu instituțiile de control

Pescobar a confirmat că este în regulă și a anunțat că pagubele sunt doar materiale. El a subliniat că vor demara renovările pentru locație și că totul va reveni la normal în cel mai scurt timp posibil, dar imediat după declarațiile sale s-a aflat că nu avea autorizație de securitate la incendiu.

Au fost constatate deficiențe pe linia securității la incendiu, care au fost sancționate contravențional cu amenda de 60.000 lei (din care 50.000 lei a reprezentat sancțiunea pentru lipsa autorizației de securitate la incendiu)„, spun reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dealul Spirii București-Ilfov.

Pompierii încă se luptă cu stingerea incendiului

În acest moment pompierii sunt angajați în eforturile de stingere a focarelor de incendiu de la partea superioară a clădirii. Se pare că acoperișul din lemn al clădirii s-a prăbușit parțial în urma incendiului puternic care a izbucnit sâmbătă la un restaurant din Snagov, situat în zona pontonului. Pompierii se aprovizionează cu apă din lacul Snagov în încercarea lor de a controla flăcările.

Ce a declarat Pescobar

Paul Nicolau, cunoscut de toată lumea drept Pescobar are din nou ghinion, dar este pozitiv.

A luat foc toată locația din Snagov, nu este niciun fel de victimă, nici nu avea de unde să fie, pentru că a luat foc noaptea. Sunt doar pagube de ordin material. Într-adevăr, a luat foc din temelii. Asta este, a luat foc, se face la loc. Viața merge înainte.

A luat foc locația din Snagov, sunt doar pagube materiale, în rest totul ok! Se va reconstrui de la zero în câteva luni și vom continua frumoasa poveste începută pe malul lacului Snagov ! Dumnezeu ne întărește prin astfel de momente! Doamne Ajută la toată lumea și mulțumim pentru toată susținerea!„, a fost mesajul transmis de afacerist.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: