Redactia.ro
Home » Știri » Noi detalii în cazul dublei sinucideri din Lupeni! Ce ar fi făcut cele două fete de 15 ani înainte să recurgă la gestul extrem

Noi detalii în cazul dublei sinucideri din Lupeni! Ce ar fi făcut cele două fete de 15 ani înainte să recurgă la gestul extrem

GALERIE FOTO (2) Noi detalii în cazul dublei sinucideri din Lupeni! Ce ar fi făcut cele două fete de 15 ani înainte să recurgă la gestul extrem

Noi detalii în cazul dublei sinucideri din Lupeni! Iată ce ar fi făcut cele două fete de 15 ani înainte să recurgă la gestul extrem!

Noi detalii în cazul dublei sinucideri din Lupeni

Noi informații au ieșit la iveală în cazul dublei sinucideri din Lupeni, Hunedoara, dezvăluind amănunte șocante despre evenimentele care au dus la această tragedie. Martorii susțin că cele două tinere ar fi participat la o petrecere unde s-a consumat alcool și că una dintre ele ar fi anunțat anterior că urmează să recurgă la un gest extrem.

Evenimentul tragic a avut loc la fosta fabrică Văscoza din Lupeni. Una dintre mamele celor două eleve a trecut prin momente de coșmar atunci când fiica sa a sunat-o și i-a dezvăluit intențiile sale. Acest apel disperat a fost imediat urmat de un apel la serviciul de urgență 112, iar tatăl uneia dintre fete a pornit spre locul tragediei în grabă, simțind că timpul este esențial.

Primarul orașului Uricani, Dănuț Buhăescu, a fost primul care a ajuns la locul tragediei, iar medicii de la Ambulanță au sosit imediat după el. Cu toate eforturile depuse de către personalul medical pentru a resuscita una dintre fete, din nefericire, acestea au fost zadarnice, iar fata a fost declarată decedată. O anchetă ulterioară va trebui să dezvăluie circumstanțele exacte care au dus la acest tragic eveniment.

Ce ar fi făcut cele două fete de 15 ani înainte să recurgă la gestul extrem

Potrivit martorilor, cele două eleve în vârstă de 15 ani au participat anterior la o petrecere unde s-a consumat alcool. Acest detaliu ar putea să fie un factor important în cazul tragic, deoarece poate oferi indicii despre starea lor de sănătate mentală și capacitatea lor de judecată în momentul incidentului.

Mai mult, una dintre fete și-a anunțat mama cu privire la intenția de a recurge la un gest extrem. Acest semnal de alarmă a fost, cu siguranță, un moment crucial care ar fi trebuit să atragă atenția autorităților și să determine intervenția de urgență. Cu toate acestea, se ridică întrebări cu privire la modul în care astfel de semnale de alarmă pot fi gestionate mai eficient în viitor pentru a preveni astfel de tragedii.

Autoritățile locale au demarat o anchetă amănunțită pentru a stabili în ce condiții s-a produs tragedia.

„Polițiștii au identificat trupurile celor două minore, în vârstă de 15 ani, din Uricani, față de una dintre acestea fiind declarat imediat decesul, iar față de cea de-a doua, echipele medicale încercând protocolul de resuscitare, însă, din păcate, fără rezultat”, a transmis Bogdan Nițu, purtător de cuvânt IPJ Hunedoara.

S

Sursa foto: antena3

 

Sursa foto: Spynews

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: