Redactia.ro
Home » Știri » Noi detalii în cazul fetei incendiate. Autoritățile au decis că nu este vorba despre Simona

Noi detalii în cazul fetei incendiate. Autoritățile au decis că nu este vorba despre Simona

Noi detalii în cazul fetei incendiate.

Cazul fetei găsite incendiate pe un câmp din localitatea Ghimpați, județul Giurgiu a șocat o țară întreagă. Autoritățile au reușit să-i identifice pe șoferii care au trecut prin acea zonă la acel moment. Deja au fost chemate mai multe persoane la audieri.

Noi detalii în cazul fetei incendiate. Șoferii care au trecut prin zonă au fost identificați

Cazul fetei găsită incendiată pe un câmp din Ghimpați, județul Giurgiu a pus pe jar autoritățile din România. Zile la rând, oamenii legi au încercat să afle cine este tânăra incendiată. Abia la primele ore ale dimineții, autoritățile au aflat că ar fi vorba despre Simona, o tânără dispărută de acasă de trei zile. Până acum, au fost numai bâlbe din partea celor apropiați victimei, iar acest lucru îngreunează și mai mult parcursul anchetei. „Și dacă este să ne raportăm la cazul din București, poate că nimeni nu o căuta pe acea fată până la această oră dacă nu exista cazul de la Giurgiu, deși sunt două situații cu totul separate. Vorbim despre o fată dispărută din București, al cărei nume îl avem și despre o tânără arsă găsită undeva la marginea drumului, despre care nu știm nimic„, a spus Carmina Pricopie, șef Secție de Investigații Antena 3. Din fericire, au fost identificați șoferii care au trecut în acel moment prin zonă, și sunt așteptați la audieri.

ADN-ul fetei ucise arată că nu este vorba despre Simona Ghinea

Conform analizelor care compară ADN-ul fetei ucise în Giurgiu și cel al fetei dispărute din Capitală, în vârstă de 22 de ani, nu este vorba despre aceeași persoană. Astfel, ancheta va fi una extrem de dificilă, pentru că nici măcar nu se știe cine este victima.

Anchetatorii din Giurgiu încearcă să afle cine este fata incendată în localitatea Ghimpați, care au luat deja cazul Simonei Ghinea. Potrivit acestora, cazul poate avea parte de o răsturnare de situație, iar aflarea vinovatului va fi mult mai dificilă. În prezent, autoritățile se bazează pe aflarea identității fetei ucise.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: