Redactia.ro
Home » Știri » Ultima postare a Simonei Ghinea pe rețelele de socializare. Fata e dispărută de câteva zile

Ultima postare a Simonei Ghinea pe rețelele de socializare. Fata e dispărută de câteva zile

GALERIE FOTO (8)

Crima din Ghimpați este un adevărat mister. Polițiștii au făcut portretul fetei arse din geamantan și încearcă să o identifice. Se iau în calcul mai multe variante de fete care au dispărut în ultima vreme. Potrivit știrilekanald.ro o tânără pe nume Simona Ghinea, din București, clientă falsă în Centrul Vechi, ar fi victima criminalului încă necunoscut, care corespunde cu cercetările oamenilor legii. Pe pagina de facebook a Simonei apar postări interesante care ar putea fi indicii utile pentru anchetă. 

UPDATE : Ies la iveală noi dezvăluiri în cazul fetei arse din Giurgiu. ADN-ul victimei nu corespunde cu cel al tinerei dispărute din Capitală, potrivit unor surse din anchetă. Așadar, identitatea victimei nu a fost încă stabilită. Nu există detalii nici despre făptașul care a comis cirma care a îngrozit România.

Simona Ghinea, fata incendiată din Ghimpați?

După ce oamenii legii au făcut un portret al fetei incendiate în geamantan, în Ghimpați, se iau în calcul mai multe variante de fete care au dispărut în ultima vreme și care corespund datelor obținute de anchetatori. Potrivit știrilekanald.ro, Simona Ghinea, o tânără în vârstă de 22 de ani, din zona Vitan, din Capitală și care avea ca meserie, clientă falsă, în Centrul Vechi, ar fi victima criminalului încă neidentificat. Simona locuia cu bunicii și avea o relație cu un bucureștean de vârstă apropiată, de mai mul timp. Pe pagina de facebook a Simonei Ghinea sunt mai multe postări care pot fi  indicii utile pentru misterioasa crimă. 

Portretul tinerei arse din geamantan

Ce a postat Simona Ghinea pe facebook

Pe rețelele de socializare, este subliniată asemănarea izbitoare dintre Simona și portretul robot al tinerei arse la Giurgiu. Prietenii au distribuit poze cu ea în mediul online sperând că vor găsi indicii pentru a ajunge la ea. Comentariile din mediul online i-a șocat pe utilizatorii Facebook, portretul robot al tinerei arse pe câmpul de la Ghimpați seamănă izbitor cu portretul Simonei.

Dintele lipsă al fetei completează pista anchetatorilor în cazul fetei arse pe câmp. Pe facebook-ul fetei apare o un video mai vechi, din 2016, în care se vede că fata este într-un club, dar și problema cu dintele.

http://

 

Postări pe facebook-ul Simonei Ghinea cu Loredana Chivu

Totodată, pe facebook-ul Simonei Ghinea sunt mai multe postări și cu Loredana Chivu. Ultima ei postare fiind tot cu aceasta, semn că o admira pe fosta asistentă TV.

Pe facebook apar și postări referitoare la Centrul Vechi, unde fata lucra ca clientă falsă.

Ultima postare pe Instagram cu iubitul

Ultima postare a Simonie Ghinea pe Instagram este cu iubitul ei. În penultima postare pe Instagram, fata dă de înțeles că s-ar confrunta cu unele probleme.

Luis Lazarus susține că știe tot despre Simona Ghinea

Luis Lazarus susține că știe tot despre viața Simonei Ghinea, inclusiv ultimul său amic. El face apel către oamenii legii să ia atitudine.

Nu este disponibilă nicio descriere.

Poliția a făcut un portret al trupului tinerei incendiată într-un geamantan. Oamenii legii au ajuns la concluzia că fata ar putea fi din București și muncea în Centrul Vechi. Totodată, ea locuia cu bunicii ei. Potrivit România TV  ar avea vârsta cuprinsă între 20 și 30 de ani, înălțimea 1,60-1,65 m, greutatea 50-55 kg, corpolență atletică, părul șaten, drept, de lungime mijlocie, urechile mici și depărtate, dinții în stare bună, fără carii, compleți, cu excepția incisivului mic din dreapta-sus, care lipsește, numărul la încălțăminte 35-36, sânii mici, subdezvoltați în raport cu corpul, fără cicatrice sau tatuaje.

Vineri seară, a fost găsit cadavrul carbonizat al unei femei. Totul s-a întâmplat pe un câmp de lângă DN 6, în judeţul Giurgiu, unde o persoană anunţase că are loc un incendiu. Trupul ar fi fost găsit pe fragmentele unei valize. Poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă, la aceasta participând şi specialişti criminalişti de la Poliţia Română.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: