Redactia.ro
Home » Știri » Noi detalii în cazul Sharei, tânăra moartă în condiții suspecte. Familia fetei cere despăgubiri de un milion de euro

Noi detalii în cazul Sharei, tânăra moartă în condiții suspecte. Familia fetei cere despăgubiri de un milion de euro

Familia Sharei cere despăgubiri de un milion de euro.

Într-un nou capitol al tragediei care a marcat comunitatea în vara anului 2023, părinții Sharei Ionășchiță, o elevă de 16 ani din București, care și-a găsit sfârșitul în casa unui tânăr pe care îl cunoscuse online, solicită despăgubiri în valoare de un milion de euro. Incidentul a avut loc în noaptea de 30 spre 31 iulie 2023, în Dumbrava Roșie, județul Neamț, și a stârnit un val de controverse și întrebări cu privire la responsabilitățile implicate.

Potrivit informațiilor furnizate de Antena 3 CNN, părinții fetei decedate au luat această decizie în urma apariției unor imagini surprinse de camerele de supraveghere din locuința tânărului Mateo Gabor, unde a avut loc tragedia. Aceste imagini au fost incluse în dosarul investigației și au reușit să redea întreaga desfășurare a evenimentelor din acea noapte fatală.

Înregistrare video șocantă din casa lui Mateo Gabor

Înregistrările video ilustrează momentul în care Shara Ionășchiță ajunge în casa lui Mateo Gabor, purtând cu ea un bagaj. Imaginile sugerează că tânăra a intrat în încăpere relaxată, iar ușa a rămas închisă pentru câteva ore. Din păcate, aceasta a fost ultima oară când Shara a fost văzută în viață.

La aproximativ 1:30 dimineața, un zgomot puternic a fost înregistrat, semnificând momentul în care tânărul Mateo Gabor a ieșit agitat din casă pentru a alerta părinții. Un echipaj medical a sosit rapid, dar, din nefericire, viața Shărei nu a putut fi salvată.

Dialogul halucinant dintre Mateo și părinții acestuia, survenit după tragedie, a fost adăugat la dosar și aruncă o lumină crudă asupra circumstanțelor evenimentului.

Schimbul de replici care a avut loc în casa lui Mateo Gabor

„Mateo: Nu ştiu ce are.

Părinți: A băut ceva?

Mateo: Nu!

Părinți: Câţi ani are?

Mateo: 17!

Părinți: Sun la 112. Ați făcut s**, da?

Mateo: Eu nici n-am început, cum ar veni.

Părinți: Bună seara. A leșinat și nu răspunde!

Părinți: E leșinată, Doamne iartă-mă, nu știu care-i treaba.

Părinți: De ce e venită ea la Piatra?

Mateo: Clubul de debate.

Părinți: Ce-i ăla?

Mateo: Un club în care se vorbește despre subiecte, un concurs oarecum.

Părinți: De unde o cunoști?

Mateo: De pe internet, am vorbit cam mult timp, din carantină vorbesc cu ea.

Peste câteva minute, pe ușa casei apar medicii de pe ambulanță și polițiștii.

Medici: A făcut avort, aşa e?

Mateo: Nu, nu. Nu ştiu.

Medici: De unde e sângerarea asta așa? Spuneți.

Mateo: Nu știu. De la ea. Nu știu să vă explic.

Medici: De la ea cum? Ați făcut s**?

Mateo: Am început oarecum. Și, după am zis că mai bine nu. Am mers să o ridic, am văzut că nu spune nimic”, este doar un fragment din dialogul șocant.

Solicitarea părinților de a primi despăgubiri în valoare de un milion de euro este motivată de durerea pierderii și de impactul profund asupra vieții lor. Acest pas complică și mai mult povestea tragică, aducând în prim-plan întrebări privind responsabilitățile legate de eveniment și provocând discuții asupra siguranței online pentru adolescenți. Dosarul continuă să se dezvolte, iar comunitatea așteaptă răspunsuri și clarificări privind circumstanțele ce au dus la moartea prematură a tinerei Shara Ionășchiță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: