Redactia.ro
Home » Știri » Noi detalii în cazul tragediei de la Timișoara! Ce spune apelul primit de Iuliana cu puțin timp înainte de a-și pune capăt zilelor, alături de cei doi copii

Noi detalii în cazul tragediei de la Timișoara! Ce spune apelul primit de Iuliana cu puțin timp înainte de a-și pune capăt zilelor, alături de cei doi copii

iuliana

Apar noi detalii șocante în cazul tragediei de la Timișoara. Tânăra mamă care și-a pus capăt zilelor alături de cei doi copii ar fi fost amenințată de fostul iubit. Apropiații tinerei spun că relația celor doi ar fi început în urmă cu trei ani. Acesta ar fi fost și motivul divorțului între ea și Alex, fostul soț.  

Individul ar fi început să o hărțuiască pe Iuliana. Chiar în dimineața tragediei, cei doi ar fi avut o discuție. Ieri, bărbatul a mers la priveghi.  

Ce spune apelul primit de Iuliana cu puțin timp înainte de a-și pune capăt zilelor, alături de cei doi copii

Informația șocantă vine chiar din partea unui prieten al Iulianei. Acesta susține că rodul dragostei fulgerătoare dintre cei doi ar fi fost chiar băiețelul care a murit odată cu mama lui. „Ea s-a despărţit de Alex şi a rămas gravidă cu altul. S-a întors înapoi la Alex. Copilul nu este al lui Alex, băiețelul! A făcut testul ADN”, susține prietenul Iulianei.

Se pare că lucrurile n-ar fi mers bine între cei doi. Și de aici a început coșmarul. Tânăra s-a întors la fostul soț, iar asta i-ar fi luat mințile individului care a devenit extrem de gelos și violent. „El a amenințat-o, a bătut-o. A dat-o afară din casă cu amândoi copiii. Alex iar s-a împăcat cu ea. Gravidă, s-a întors la Alex. Alex a recunoscut copilul ca fiind copilul lui, deși nu este!”, spune tânărul.

Mai mult, iubitul părăsit n-ar fi încetat să o amenințe. „Era terorizată de omul ăla. E ceva mafiot, nu e de joacă cu el!”.  

De asemenea, în dimineața cumplită, tot cu el ar fi vorbit Iulia. Discuția ar fi declanșat nenorocirea în sufletul tinerei mame, spun apropiații. Ar fi primit un telefon în dimineața aia de la tatăl băiețelului și că ar fi amenințat-o cu ceva. O fi amenințat-o cu copiii. Şi-a iubit copiii enorm de mult”, mai spune prietenul Iuliei, citat de ObservatorNews.

La priveghi, ambii bărbați au venit să o plângă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: