Redactia.ro
Home » Știri » Noi detalii surprinzătoare ies la iveală în Cazul Caracal

Noi detalii surprinzătoare ies la iveală în Cazul Caracal

Noi detalii surprinzătoare în Cazul Caracal

Un bărbat care vindea telefoane vechi la talciocul de lângă Caracal, cel pe care îl frecventa și Gheorghe Dincă a fost chemat la DIICOT chiar înainte de a izbucni scandalul cu dispariția Alexandrei. Bărbatului i-au fost arătate mai multe fotografii ale unor bărbați, printre care și cea a lui Gheorghe Dincă.

„Le-am spus că eu n-am avut niciodată Nokia, ci doar două telefoane Alcatel şi un telefon cu butoane mari, de nevăzători. Şi le-am spus că poate am băgat cartela în vreun telefon care era la vânzare, să le arăt clienţilor că funcţionează”, povesteşte bărbatul. Omului i s-a arătat atunci o planşă cu fotografiile mai multor bărbaţi din Caracal. ”Erau vreo 6 – 8 fotografii, pe două rânduri, nu mai ştiu dacă erau 3 sau 4 pe rând. Le-am zis că nu recunosc pe nimeni!“, declară martorul.

„Iar mi-au arătat pozele alea, iar le-am spus că nu ştiu nimic”, afirmă bărbatul. Martorul mai susţine că apoi, exact în ziua de 26 iulie, procurorii i-au mai arătat încă o dată fotografiile. „În ziua descinderilor de la Caracal, au venit iar cu planşa aia, iar am spus că habar n-am, şi atunci mi-au zis să mă uit la ştiri şi o să înteleg mai multe. Apoi, când m-am uitat la televizor şi am văzut cazul cu cele două fete dispărute, mi-am dat seama. Mi-au arătat fotografia lui Dincă înainte ca Alexandra să fie răpită la Caracal”, declară martorul.

„Nu mi-au confirmat procurorii că mi-au pus telefonul sub urmărire, dar eu aşa cred, pentru că au audiat multe persoane cu care eu vorbisem la telefon în perioada aia. Habar n-am de ce pentru că prima fată a dispărut abia în aprilie din Caracal”, mai declară vânzătorul de telefoane.

Citește și: Adela Popescu s-a accidentat! Ce a pățit vedeta?!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: