Redactia.ro
Home » Monden » Noi dezvăluiri în cazul lui Răzvan Ciobanu. Ce s-a întâmplat în noaptea tragediei

Noi dezvăluiri în cazul lui Răzvan Ciobanu. Ce s-a întâmplat în noaptea tragediei

Noi dezvăluiri în cazul lui Răzvan Cioban

Creatorul de modă român Răzvan Ciobanu a murit în 2019, în a doua zi de de Paști, în urma unui accident rutier. De atunci, au ieșit mai multe informații neconcludente referitoare la ziua morții sale.

Noi dezvăluiri în cazul lui Răzvan Ciobanu. Ce s-a întâmplat în noaptea tragediei

Răzvan Ciobanu s-a stins din viață în urmă cu aproape un an, la vârsta de 43 de ani. Designerul a fost găsit fără suflare în a doua zi de Paști, în urma unui accident de mașină. La început, s-a spus că vedeta ar fi murit în dimineața zilei de 29 aprilie, iar prietena sa cea mai bună, avocată de profesie, Laura Vicol a declarat că designerul a murit, de fapt, pe 28 aprilie.„El nu a murit pe 29 aprilie, așa cum s-a vehiculat luni dimineață, când a fost el găsit, el a murit seara, duminica sfântă de Paști, către ora 23.00. Corpul lui a fost găsit a doua zi dimineață. A murit la ora 22.55, exact distanța parcursă între… El s-a dus glonț spre moarte”, a spus Laura Vicol, în urmă cu aproape un an.

De ce a murit, de fapt, Răzvan Ciobanu?

Avocata Laura Vicol a declarat la un moment dat că Răzvan a suferit un atac cerebral, în urma căruia a fost propulsat prin parbrizul maținii, iar apoi autovehiculul s-a răsturnat peste el. „A fost clasat drept accident de circulație, iar moartea a fost cauzată de leziunile pe care le-a suferit. Presupunerea este că toate organele interne i-au fost distruse, pentru că el a făcut infarct înainte să intre… deci, el când a intrat pe acea bucată de drum, a suferit un atac cerebral și din acea cauză, era și poziția de rigor mortis. El era deja mort’”, a mai spus avocata și prietena lui Răzvan Ciobanu.

În urma morții lui Răzvan Ciobanu, au rămas părinții săi, care sunt extrem de îndurerați de pierderea unicului lor fiu. În primăvara anului 2019, Răzvan Ciobanu a murit în urma unui accident, în apropiere de Constanța.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: