Redactia.ro
Home » Monden » Noi imagini cu Corina Caciuc! Cum arată burtica de gravidă a iubitei lui Laurențiu Reghecampf

Noi imagini cu Corina Caciuc! Cum arată burtica de gravidă a iubitei lui Laurențiu Reghecampf

GALERIE FOTO (2)

Corina Caciuc îi va dărui, în curând, lui Laurențiu Reghecampf un băiețel. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cu toate că este pe ultima sută de metri cu sarcina, Corina Caciuc este foarte activă. 

Noi imagini cu Corina Caciuc! Cum arată burtica de gravidă a iubitei lui Laurențiu Reghecampf

Corina a fost surprinsă de paparazzi Click în timp de pleca de la un control de rutină din zona Primăverii.

În drum spre casă, iubita lui Reghecampf s-a oprit să cumpere un cappuccino de la o renumită cafenea.

Potrivit imaginilor surprinse de paparazzi Click, Corina nu doar că se îmbracă de la firme celebre dar și conduce o mașină superbă. Este vorba despre un Audi A8. Mașina are o valoare de 100.000 de euro.

sursa foto: click.ro

Asta nu poate însemna decât că Laurențiu Reghecampf își răsfață noua iubită.

Laurențiu Reghecampf a arătat radiografia bebelușului

Cu puțin timp în urmă, Laurențiu Reghecampf a postat prima poză cu băiatul pe care în curând îl va aduce pe lume Corina Caciuc, însoțită de câteva inimioare.

De altfel, Reghe este foarte mândru de iubita lui. Chiar într-un interviu pentru fanatik.ro, acesta a lăudat-o pe Corina Caciuc.

„Este femeia lângă care simt că sunt iubit și pe care o iubesc! Iar aceste lucruri mă împlinesc!(…) N-aș schimba absolut nimic. Noi nu resimțim vreo schimbare majoră. Nu ne-am ascuns niciodată, așa încât nu am fi avut ce să ne asumăm. Nu am căutat o validare publică! Ni s-a părut de bun-simt să rămânem discreți”, a spus atunci Laurențiu Reghecampf.

Din prima căsătorie, Laurențiu Reghecampf are un băiat, Luca, care acum are 21 de ani. Acesta mai are un băiat din căsnicia cu Anamaria Prodan, pe Laurențiu Reghecampf Junior, de 13 ani. În curând urmează să i se nască și cel de-al treilea băiat, dăruit de Corina Caciuc.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: