Redactia.ro
Home » Știri » Noi imagini cu fetița de 11 ani din Dâmbovița, în mașina suspectului olandez

Noi imagini cu fetița de 11 ani din Dâmbovița, în mașina suspectului olandez

GALERIE FOTO (3)Exclusiv! Noi imagini cu fetița de 11 ani din Dâmbovița, în mașina suspectului olandez

Noi imagini cu fetița de 11 ani din Dâmbovița. Informații îngrozitoare despre fetița de 11 ani din Dâmbovița, găsită moartă duminică, după trei zile de căutări. Adriana se pare că a fost dusă pe câmp și omorâtă.

Noi imagini cu fetița de 11 ani din Dâmbovița, în mașina suspectului olandez

Amănunte înfricoșăroare ies la suprafață în cazul fetiței de 11 ani din. Dâmbovița, care a fost găsită fără suflare duminică, după trei zile de căutări. Potrivit unor surse din anchetă, principalul suspect este un bărbat de 47 de ani de origine olandeză. Suspectul apare în imaginile surprinse pe camerele de supraveghere situate în localitatea Gura Șuții, la volanul unei mașini. De asemenea, a apărut o imagine în care se poate observa că Adriana se află în mașina suspectului, pe scaunul din dreapta.

Înainte de a fi găsită fetița, autoritățile l-au contactat pe olandez pentru ai pune câteva întrebări, însă, fără a fi reținut. Se pare că între timp, acesta ar fi părăsit România. Autoritățile din  România au reușit să vorbească cu omologii lor olandezi și au aflat că bărbatul ar comis mai multe acte de pedofilie.

Adriana, răpită, chinuită și ucisă pe câmp

Conform anchetatorilor, care încearcă să descopere cum s-a produs întreg evenimentul, Adriana ar fi fost răpită de pe stradă, dusă pe câmp, chinuită și ucisă mai apoi. Întreaga scenă s-ar fi produs într-o jumătate de oră.

La momentul în care familia a sesizat dispariţia copilului, cu certitudine copilul era deja decedat. Am ajuns la un autoturism cu principalul suspect, în condiţiile în care am văzut că autoturismul respectiv, în momentul în care a ieşit din localitatea. Gura. Şutii a intrat în ultima localitate într-un interval de aproximativ 30 de minute, în condiţiile în care traseul respectiv putea fi parcurs în două sau trei minute. Există un cetăţean străin care se afla în acest cerc de suspecţi.”, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe Lângă. Tribunalul. Dâmbovița.

Trupul micuței Adriana a fost găsit duminică cu ajutorul elicopterului care a survolat o porțiune de pădure din Produlești, localitate aflată la aproximativ șapte kilometri de Gura Șuții.

Potrivit autorităților, fetița era acoperită cu o folie, motiv pentru care nu a putut fi văzută, însă, din cauza elicopterului folia de plastic a zburat. Cei care o căutau, au găsit-o moartă în niște tufișuri.

Fetita de 11 ani  a dispărut vineri

Vineri după-amiază, Adriana a plecat la școala din comuna Gura Șuții. Fetița a fost surprinsă de camerele de supraveghere amplasată pe clădirea școlii. Între timp, micuța a fost filamtă de o altă cameră, când mai avea 300 de metri de casă. De atunci, fetița de 11 ani nu a mai fost văzută. Polițiști, jandarmi cu câini de urmă, lucrători ISU și voluntari, s-au mobilizați pentru găsirea ei. De asemenea, s-au folosit și două drone.

Citeste si:Se poate călători civilizat și pe calea ferată. Imaginea decenței într-un tren privat din România

Etichete: