Redactia.ro
Home » Știri » Se poate călători civilizat și pe calea ferată. Imaginea decenței într-un tren privat din România

Se poate călători civilizat și pe calea ferată. Imaginea decenței într-un tren privat din România

GALERIE FOTO (2)Se poate călători civilizat și pe calea ferată. Imaginea decenței într-un tren privat din România

Imaginea decenței într-un tren privat. Calătoria cu trenul privat pe ruta Craiova-București-Brașov este una diferită, ieftină, iar condițiile oferite sunt de-a dreptul impresionante.

Se poate călători civilizat și pe calea ferată. Imaginea decenței într-un tren privat din România

Infrastructura de cale ferată se lasă așteptată de multă vreme, la căile ferate Române. Mii de călători reclamă anual serviciile de proastă calitate și mizeria de pe calea ferată și din trenuri. O companie privată din România,Softrans, care circulă pe rutele Craiova-București-Nrașov, a vrut să demonstreze că se poate circula civilizat și pe calea ferată. Imaginile postate de cei care au călătorit acolo, au arătat că se poate.

E curat, baia sclipeşte, ai internet wifi în fiecare vagon, prize, dozator de cafea, automat de dulciuri şi apă. Rezervi biletul pe net şi plăteşti cu cardul sau în tren. Călătoria durează 2 ore 30. Un bilet costa 39 de lei. La CFR Călători e 50 de lei la clasa a II-a şi 70 de lei la clasa I. Compar cu clasa I pentru ca asa arată. Am făcut fotografiile astea de drag, de bucurie că uite în România se poate. Sper să reziste aşa frumos şi curat. Sper ca civilizaţia, curăţenia şi bunul simt să câştige teren din ce în ce mai mult„, este postarea de pe pagina de Facebook Fifi Ştie.

Bilete se achită în tren sau online

Cei care au călătorit cu Softrans, sunt foarte mulțumiți de această companie, încercând să facă diferența între condițiile acestu tren și condițiile trenurilor obișnuite din România.

Asa arata trenul cu care călătoresc acum de la Brașov la București. E un tren privat al companiei Softrans. E curat,…

Publicată de Fifi Știe pe Luni, 9 septembrie 2019

Potrivit companiei, biletele se achită în tren sau îmline. Deși este o compasnie privată, copii au reducere de 50% pe baza carnetului de elev, iar studenții circulă gratis.

Copiii până în 8 ani beneficiează de reducere 50% dacă au loc pe un scaun și gratuit fără loc.

Se acceptă și animalele de talie mică fără a se plăti transportul cu condiția prezentării carneltului de sănătate a animalului.

Citeste si:Fetiță de 14 ani, dată dispărută în Dolj a fost găsită nevătămată

Etichete: