Redactia.ro
Home » Știri » Noi imagini din cadrul Academiei de Poliție au șocat România! Incredibil ce au găsit în mâncare

Noi imagini din cadrul Academiei de Poliție au șocat România! Incredibil ce au găsit în mâncare

masina politie

Problemele din cadrul Academiei de Poliție din București par să nu se mai termine. Ultimul an a fost unul problematic pentru conducerea Academiei. Noi imagini au apărut în spațiul public și este de-a dreptul șocant ce se întâmplă într-o instituție din România.

Academia de Poliție, coșmarul studenților

În urmă cu un an de zile un scandal de amploare a luat loc în cadrul Academiei de Poliție din București. Căminele insalubre și șobolani care mișunau pe holuri eraU o problemă reală, dar conducerea a găsit mereu câte o scuză. Elevii erau repartizați câte 30 în cameră, lucru inacceptabil.

La acea vreme în imagini se puteau observa șobolani care aleargă nestingheriți pe holurile dintre dormitoare dar și cum ușile erau putrezite, murdare și cu găuri uriașe. Paturile din camere erau puse unul lângă celălalt cu o distanță de doar o palmă între ele. Dușurile erau total insalubre, iar tencuiala de pe tavan era prăbușită în unele locuri, molozul zăcând în mijlocul pardoselii.

Coșmarul viitorilor polițiști nu se oprește aici. În urmă cu câteva zile mai mulți studenți au ajuns în spital din cauza alimentelor stricate servite la cantină. Imaginile vorbesc de la sine.

Studenților este servită mâncare stricată. Imaginile sunt de-a dreptul șocante

Trei zile la rând, student după student din cadrul Academiei de poliție din București, au ajuns pe mâna medicilor. Motivul este unul foarte clar exemplificat în imaginile publicate chiar de studenți și acela fiind mâncarea stricată și plină de viermi.

E șocant ca în anul 2023 în cadrul acestei instituții de formare a viitorilor polițiștii să se servească astfel de mâncare și să existe un focar de infecție. Conform informațiilor furnizate de MAI fost constituită o comisie pentru analizarea cauzelor și remedierea situației.

sursă video: Tiktok

Ce spune MAI despre cele întâmplate

Conducerea Ministerului Afacerilor Interne a dispus în data de 15.11.2023 constituirea unei comisii, coordonată de secretarul general adjunct al MAI și formată din specialiști ai Departamentului pentru Situații de Urgență, Direcției Medicale și ai Direcției Generale Logistice, pentru analizarea cauzelor care au dus la producerea incidentului din data de 14.11.2023, când mai mulți studenți ai Academiei de Poliție Alexandru Ioan Cuza au prezentat stări de rău.

În urma acestui incident, niciun student al Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” nu a fost internat, celor afectați recomandându-li-se tratament medical de specialitate. Conducerea instituției își exprimă regretul pentru această situație și efectuează demersurile necesare pentru identificarea cauzei, remedierea situației și preîntâmpinarea apariției unor incidente similare.”, au spus cei de la MAI.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: