Redactia.ro
Home » Știri » Noi imagini din camera în care Alexandra a fost violată și ținută

Noi imagini din camera în care Alexandra a fost violată și ținută

GALERIE FOTO (6) imagini din camera în care Alexandra a fost violată

În ciuda faptului că ancheta bate pe loc, au apărut noi imagini din „Casa Groazei” în spațiul public. În fotografiile respective se poate vedea camera în care Alexandra a fost violată și și-a trăit ultima noapte din viață. Ce se mai observă în acele imagini?

Noi imagini din camera în care Alexandra a fost violată și ținută

Au apărut în spațiul public noi fotografii din camera în care Gheorghe Dincă a ținut-o sechestrată pe Alexandra Măceșanu. În imaginile respective, se poate vedea un pat de o singură persoană, o geantă, o mașină de cusut și multe alte lucruri aruncate.

Potrivit informațiilor obținute de libertatea, încăperea era în curs de amenajare, însă fusese transformată în depozit. Aceasta se presupune că este camera în care Alexandra Măceșanu și-a petrecut ultime ore din viață și tot de aici a apelat serviciul de urgență.

Ce s-a găsit în munții de gunoaie

Deși în cameră era haos, anchetatorii au găsit și un vraf de anunțuri, imprimate pe coli A4, cu anunțuri matrimoniale. „Doresc să cunosc o persoană de sex feminin, fără obligații, să locuiască cu mine și să ne mutam la munte”, scrie pe afiș, potrivit libertatea.ro.imagini din camera în care Alexandra a fost violată

„Dețin autoturism și mi-ar place să călătorim prin țară”, mai scrie în anunț, unde e făcută și precizarea că femeia trebuie să fie „gospodină”, dar și că locuiește la casă, în Caracal.

Amintim că anchetatorii au găsit, în butoiul invocat, cenuşă, fragmente de oase şi dinţi, iar analizele efectuate de Institutul de Medicină Legală Bucureşti au arătat că, în proporţie de 99,93%, acestea aparţin Alexandrei Măceşanu.

Citește și Îți mai amintești de Veronica? Uite cum arată Lulu Mihăiescu la 51 de ani

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: